- 6 Haz 2022
- 147
- 360
- 36
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Merhaba Arkadaşlar,
Haftasonu anlık bir müsaitliğim oluştu, Ataşehir tarafında işlerimi halledince, Simay'a yazdım, o da uygun olduğunu belirtince hızlıca programımızı oluşturduk
Adres kolay, hatta benim oturduğum muhite oldukça yakınmış, tanışınca komşu sayılırız diye konuştuk
Araç park konusunda da bir sorun yaşamadım, eve giriş çıkış sorunsuz, Simay yardımcı oluyor sağolsun 
Gelelim Simay'a
, kapı açılır açılmaz, oldukça çekici, gözleri, fiziği ayrı güzel bir hanım vardı karşımda, koltuğa oturup birbirimizi tanımaya ve sohbet etmeye başladık, sohbeti de kendisi gibi tatlı, samimi, bir ara ellerimiz birbirine kavuşuverdi sohbet esnasında , burada ayrı bir elektriklenme olduğunu hissettim, kısa bir süre sonra şöyle dedi " o zaman ben bir içeri gideyim, birazdan koridorda beliririm dedi
" anladım ki bu güzelliğin sadece fragmanını görmüşüm, az bir süre sonra tüm hatlarıyla ben buradayım diyen, taş dahi görse çatlayacak bir ateş parçası vardı karşımda, öyle seksi bir kıyafetti ki anlatamam 

O ateşle yatak odasının yolunu tuttuk, bir süre ayakta seviştik, kalçaları, göğsü, nasıl diyim kıvrımları bambaşka
maşallah diyelim
öpmelere doyamadım ve harika bir beraberlik yaşadım 
Zamanımın az olması dolayısıyla uzun bir program yapamasamda, kendisini tanınak ve yaşamak harikaydı, bu ilk oldu ama son değil
Yaşattığın tüm güzellikler için bir kez daha buradan teşekkür ediyorum, sevgili komşum tekrar geleceğim, sağlıkcakla kal, öpüyorum buradan seni

Haftasonu anlık bir müsaitliğim oluştu, Ataşehir tarafında işlerimi halledince, Simay'a yazdım, o da uygun olduğunu belirtince hızlıca programımızı oluşturduk
Adres kolay, hatta benim oturduğum muhite oldukça yakınmış, tanışınca komşu sayılırız diye konuştuk
Gelelim Simay'a
O ateşle yatak odasının yolunu tuttuk, bir süre ayakta seviştik, kalçaları, göğsü, nasıl diyim kıvrımları bambaşka
Zamanımın az olması dolayısıyla uzun bir program yapamasamda, kendisini tanınak ve yaşamak harikaydı, bu ilk oldu ama son değil
Yaşattığın tüm güzellikler için bir kez daha buradan teşekkür ediyorum, sevgili komşum tekrar geleceğim, sağlıkcakla kal, öpüyorum buradan seni