kratossss
Normal Üye
- 2 Ağu 2025
- 30
- 50
- 31
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Dün akşam derbiden sonra çok keyifliydim. Acil bir görüşme yapmak istedim. Simay Hanıma yazdım. Bana çok hızlı geri dönüş yaptı ve müsait olduğunu belirtti. Hemen yola koyuldum. Evinin konumu giriş çıkışı vs harika. Evi çok temiz rahattı. Beni harika bir kıyafetle karşıladı. Resimleri gerçekten boşverin sanırım resim konusunda acemi çünkü kat kat daha güzel bir kadın 
Oturduk sohbeti muhabbeti harika sizi çok rahatlatıyor. Odaya geçmeden önce müsade istedi ve istediğim şekilde tekrar hazırlandı. Sabırsızlıkla bekledim ve ne göreyim resmen kafamda hayal ettiğim kıyafetler ve ateşli bir kadın. Odaya geçtiğimizde o kokusu hareketleri inanılmazdı. Yatağı hiç anlatmıyorum çünkü kelimeler yetmez sanırım. Hayal ettiğimden kat kat mutlu bir şekilde bana 2 saat yaşattığı için @Simay hanıma tekrar teşekkür ederim.
Tekrar görüşmek dileğiyle
Oturduk sohbeti muhabbeti harika sizi çok rahatlatıyor. Odaya geçmeden önce müsade istedi ve istediğim şekilde tekrar hazırlandı. Sabırsızlıkla bekledim ve ne göreyim resmen kafamda hayal ettiğim kıyafetler ve ateşli bir kadın. Odaya geçtiğimizde o kokusu hareketleri inanılmazdı. Yatağı hiç anlatmıyorum çünkü kelimeler yetmez sanırım. Hayal ettiğimden kat kat mutlu bir şekilde bana 2 saat yaşattığı için @Simay hanıma tekrar teşekkür ederim.
Tekrar görüşmek dileğiyle