- 28 Kas 2018
- 1,444
- 1,469
- Cinsiyetiniz nedir?
Herkese selamlar.
@shakira ile konum olarak uzak olsak bile yine erken saatlerde çok güzel, çok keyifli, çok arzulu bir görüşme gerçekleştirdik. Kendisi her zamanki gibi güler yüzle karşıladı, üstündeki transparan kostümle aşırı seksiydi, içeri girer girmez güzel vücudu ve göğüsleriyle far görmüş tavşana döndürdü beni
Hoşgeldin faslı, içecek ikramı ve kısa ama dolu dolu etkili sohbetiyle klimanın altında biraz serinledikten sonra duş faslını hallettik ve olay yerinde buluştuk ki o an film koptu. Dirty talk denen olayı çok güzel yapıyor, hızlanması-yavaşlanması gereken yeri çok iyi ayarlıyor ve doluysanız mutlu sona çok yakın olduğunuzu hissediyorsunuz
İkinci seansta biraz zorlansak da ben almam gereken keyfi fazlasıyla aldım, kendisine de bol pozisyon ve çabaları için teşekkür ediyorum. Ayrıca sevgili @shakira sağlık konusunda verdiğin bilgi ve tavsiyeleri de kesinlikle uygulayacağım bu sefer 
@shakira ile konum olarak uzak olsak bile yine erken saatlerde çok güzel, çok keyifli, çok arzulu bir görüşme gerçekleştirdik. Kendisi her zamanki gibi güler yüzle karşıladı, üstündeki transparan kostümle aşırı seksiydi, içeri girer girmez güzel vücudu ve göğüsleriyle far görmüş tavşana döndürdü beni