- 26 May 2020
- 8,464
- 22,026
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
bir kadeh icki güzel bir müzik (caz) biraz sohbet ve sevişirken o "anı" Yaşamak evet bu ara biraz Romantik biraz yaramaz bir kız oldum. Sende eşlik etmek ister misin?
Senle bi başka gfe tadıbir kadeh icki güzel bir müzik (caz) biraz sohbet ve sevişirken o "anı" Yaşamak evet bu ara biraz Romantik biraz yaramaz bir kız oldum. Sende eşlik etmek ister misin?
bir kadeh icki güzel bir müzik (caz) biraz sohbet ve sevişirken o "anı" Yaşamak evet bu ara biraz Romantik biraz yaramaz bir kız oldum. Sende eşlik etmek ister misin?
Kedi ve aslan olduğum doğru
Caz sevilmez mi efenim? Ama caz seven hanımefendileri daha çok severim. Nadir ve kıymetli bir çiçek türüdür ziraBu arada caz seven yok galiba fazla![]()
Kapı duvar yatakAma kapıların önünde böyle poz verirsen içeri geçemeyiz ki![]()
Romantik ve yaramaz kız... en sevdiğimbir kadeh icki güzel bir müzik (caz) biraz sohbet ve sevişirken o "anı" Yaşamak evet bu ara biraz Romantik biraz yaramaz bir kız oldum. Sende eşlik etmek ister misin?
TeşekkürlerTanıdığım en düzgün kadın ıkızlere dokunmadan olmeyin
Daha ne olsun tam tarif etmişşinizArka fonda hafif bir saksafon melodisi , iki kadeh kırmızı şarap eşliğinde , hoş sohbet ve seksi fısıldaşmalar.. Önümdeki bu muhteşem güzelliğin gözlerinde zamanın akımına kapılıp gitmek... Düşüncesi bile sizinle harika![]()
Çok teşekkür ederimCaz sevilmez mi efenim? Ama caz seven hanımefendileri daha çok severim. Nadir ve kıymetli bir çiçek türüdür zira![]()
Bence çok az seven anlayan varCaz sevilmez mi efenim? Ama caz seven hanımefendileri daha çok severim. Nadir ve kıymetli bir çiçek türüdür zira![]()
Kapıda baslasakAma kapıların önünde böyle poz verirsen içeri geçemeyiz ki![]()
Bu teklife hayır denmezKapıda baslasak![]()
Hayır dememek lazımBu teklife hayır denmez![]()
sizin gibi güzel bir hanımefendiye eşlik etmek şereftir!bir kadeh icki güzel bir müzik (caz) biraz sohbet ve sevişirken o "anı" Yaşamak evet bu ara biraz Romantik biraz yaramaz bir kız oldum. Sende eşlik etmek ister misin?
Bu arada İstanbul'da öyle az caz mekanı var ki çok üzücüCaz sevilmez mi efenim? Ama caz seven hanımefendileri daha çok severim. Nadir ve kıymetli bir çiçek türüdür zira![]()
Çok teşekkür ederimsizin gibi güzel bir hanımefendiye eşlik etmek şereftir!
Miles Davis tavsiye ederimCaz sevilmez mi efenim? Ama caz seven hanımefendileri daha çok severim. Nadir ve kıymetli bir çiçek türüdür zira![]()
O zaman tam caz olmasa da en sevdiklerimdenO zaman biraz da caz'ın kralları "duo" yapsın
Bayılırım.. Ben de şuraya bir Etta James bırakayım o halde..O zaman tam caz olmasa da en sevdiklerimden
KesinlikleBayılırım.. Ben de şuraya bir Etta James bırakayım o halde..
Yalnız, artık bunları bir araya gelip birlikte istişare etmek şart oldu galiba..
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!