Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme PAMUK PRENSES EDA.....

Goodman Çevrimdışı
17 May 2019
334
343
Cinsiyetiniz nedir?
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Defalarca yaşanması gereken güzel kadın...

Eda ile ikinci görüşmemiz ve buna vesile olduğu için kendisine çok teşekkür ederim ilk başta saygı, sevgi, arzu, istek hepsi mevcuttu görüşmemizde...

Eda her zaman görüşülebilecek bir kadın ve insan da bağımlılık etkisi olan bir enerji yüklü kendisinde. Eda hanımın evine ilk gidişim ve heyecanım vardı. Ve tabiki aradan geçen zamanda elbette bir özlem oluşmuştu bende. Evine vardığımda siyahları çok sevdiğim için beni siyah mini bir etek kombinasyonu ile karşıladı ki daha önce tanıdığım Eda hanım daha fit daha güzel bir o kadar çekici hanımefendi olmuştu yüz güzelliğini söylememe gerek yok zaten.Pamuk prenses Eda’sı var kendisin de. Biranda bakakaldım öylece buyur etti girdim tatlı bir buse aldıktan sonra oturduk, tatlı elleriyle kahvelerimizi yaptı ve kahvelerimizi yudumlarken ne kadar özlediğimi farkettim ve o güzel sohbetimize başladık. Sohbet akıcı ve güzeldi tabi bu güzelliğin arasına bazı güzellikleri eklemek için Eda’cım sohbete ara verelim dedi ve yatak odasına davet etti. Burda yaşananlar her zaman ki gibi aramızda ama ne kadar özlediğimi onu yaşamayı tatmayı o anlarda bir daha anladım birlikte çok güzel anlardan sonra tekrar salona geçtik.

Eda gerçekten tam bir hanımefendi dürüst, kişilikli, ahlaklı, yalansız yapmacık olmayan söyledikleri ile yaptıkları örtüşen karakterli ve çok değerli bir insan. Sizi bir insan olarak gören ve araya maddiyatı sokmayan ve bana adeta yıllardır birlikte olduğum kız arkadaşım Edasıyla davranması her ikimiz içinde son derece anlamlı ve güzeldi.

Sohbetimize gülerek bazen dertleşecek devam ediyorduk çünkü zaman içinde onda ve bende de anlatılacak paylaşacak bir çok konu olmuştu tatlı tatlı sohbet arasına ara sıra koklaşmalar tatlı tatlı istekli öpücükler derken artık dayanamadık ve bir duştan sonra tekrar yatak odasına geçtik.

Gerçekten özlemişim Eda ile öpüşmeyi. Öpüşmeyi çok sevdiğim için ilk başta benim için öpüşme geliyor ki Eda’cım gerçekten öpüşme konusunda ilkler arasına girecek bir öpüşe sahip, karşılıklı Harika bir öpüşme Faslı yaşadık dakikalarca uzun uzun öpüştükten sonra diğer evreleride birlikte hissederek yaşayarak yataktan ayrılmanın mutluluğunu yaşadık ve tekrar salona geçtik.

Artık duş alma ve gitme vakti gelmişti bir duş aldıktan sonra salona geçtik ufak tatlı sohbet sonunda artık ayrılık vakti gelmişti. Zaman nasıl geçti anlamak mümkün değildi Eda’mın yanında. O tatlı veda öpücüğümü aldıktan sonra birbirimize veda ederek tekrar görüşmek dileğiyle veda ettik.

Eda’cım yaşadığımız bu güzel saatler için ne kadar teşekkür etsem az kalır. Tarafımdan her zaman istenen arzulanan kadın olarak kalacaksın ve unutulmazlarım arasında olacaksın.

Çok ama çok teşekkür ederim canım tekrar tekrar tekrar ama tekrar görüşmek üzere.

SAĞLICAKLA KAL SEVİLİYORSUN CANIM 😘❤️

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,722
11,018
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tekrar tekrar aynı duyguları yaşayabilene ne mutlu :giggle: Paylaşım için teşekkürler (y)

4 Eki 2015
73
88
Cinsiyetiniz nedir?
Öpüçükle başlayıp, öpücükle biten, bol öpüşmeli sevişmeli bir paylaşım. Yaşayana ve yaşatana teşekkürler.

234324123123weqqwe Çevrimdışı
19 Eyl 2017
1,336
2,282
Çok teşekkür ederim cnm. Güzel sözlerin gibi sen de harikasın 🤗 evet sohbeti muhabbetini ben de özlemişim. Özlemimizi giderdik 😊😊😊 canımsın 😘

Goodman Çevrimdışı
17 May 2019
334
343
Cinsiyetiniz nedir?
Çok teşekkür ederim cnm. Güzel sözlerin gibi sen de harikasın 🤗 evet sohbeti muhabbetini ben de özlemişim. Özlemimizi giderdik 😊😊😊 canımsın 😘
Ben teşekkür ederim canım 🤗sende harikasın özlemiştim ama bu burda kalmaz tabi özledikçe özlendikçe tekrar tekrar özlem gidermek üzere 😘

sword976 Çevrimdışı
25 Şub 2014
13
9
Cinsiyetiniz nedir?
Çok açıklayıcı ve güzel bir paylaşım.. Öpüşmenize ve sevişmenize sağlık diyelim... İki tarafada teşekkürler...

19 Eyl 2017
1,336
2,282
😍😍😍😍

rnz_85 Çevrimdışı

rnz_85

0
17 Kas 2017
7
9
Cinsiyetiniz nedir?
paylaşim için teşekkürler. Eda Hanımı vakti zamanında forum pembişi olduğunu bilmeden ziyaret etmiştim. mavi kuş sagolsun :) O dönemlerde forumda çok aktif değildi kendisi. Ama muhabbet esnasında forumun bahsi geçince kendisi de üye olduğunu hatırlamıştı :) hoş sohbet harika birisi kendisi. Teşekkürler tekrar.

19 Eyl 2017
1,336
2,282
paylaşim için teşekkürler. Eda Hanımı vakti zamanında forum pembişi olduğunu bilmeden ziyaret etmiştim. mavi kuş sagolsun :) O dönemlerde forumda çok aktif değildi kendisi. Ama muhabbet esnasında forumun bahsi geçince kendisi de üye olduğunu hatırlamıştı :) hoş sohbet harika birisi kendisi. Teşekkürler tekrar.

Teşekkürler cnm 😍😍

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar