Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Operadaki sapık Aslı meriç :))

errandboy Çevrimdışı
3 Şub 2011
442
17
errandboy Çevrimdışı
3 Şub 2011
442
17
errandboy Çevrimdışı
3 Şub 2011
442
17
milo Çevrimdışı

milo

0
22 Ara 2010
651
178
Cinsiyetiniz nedir?
Hoş bir paylaşım olmuş her iki tarafada teşekkürler...

Dragonas Çevrimdışı

Dragonas

0
Emekli Zampara
7 Kas 2010
10,687
15
Evvel zaman içinde, kalbur saman içinde, pireler berber, develer tellâl iken ben anamın beşiğini tıngır mıngır sallar iken..
Tıngır elek, tıngır felek demişler, bu masalı şöyle anlatmışlar. Bir varmış, bir yokmuş, evvel zamanda bir site varmış bu sitedede bir güzel hanım efendi varmış.Güzelliğiyle insanları cezbeder yanına cekermiş. Diye başlayasım vardı ama vazcaydım. Asıl konumuza gelirsek.

Aslı hanımla görüşmemin ardından yaklasık olarak 58 saat gecmiştiki kendimi tekrar onun yanında buldum. Yine o güzel şirin hanım efendi kapıyı actı ( Sakın böyle gözüktüğüne kanmayın ) içeri buyur etti ve içeri girdim tabi benim gibi saf birinin başına geleceklerden zerre haberi yok gectim oturdum koltuğa muhabbet sohbet ikram derken spontan olarak bir çok olay gelişmeye basladı gerci giydiği elbiseden anlamalıydım :)) o güzel şirin hanım efendi sakin duruyordu hersey gayet skain bir sekilde yolunda giderken bir anda az önceki kedicik canavara dönüştü . gerçi ben olaya vakıf oldum hersey o operanın hayaletindeki kıyafete benzer geceliği giydikten sonra oldu . Bizim uysal şirin Aslımız bildiğiniz adeta yırtıcı bir dişiye dönüştü . Bu kız ne yapıyor ne ediyor diye anlamaya calışken kendimi ne olduğunu anlamadan bilinmeyen fantezilerin içinde buldum . ( Gerçi şikayet ediyorum sanmayın halimden cok memnundum ) . Türkiyede bir çok erkeğin düşündüğü bir çok fanteziyi saolsun Aslı hanım ben demeden gerçekleştirdi buna çeşitli masajlar , sapıkça gerçekleştirilen bal kullanılarak yapılan çeşitli fanteziler de dahil Türkiyede bu kadar çeşitli faznteziyi bir arada bualabileceğim bir eskort tanıyabileceğim sanmıyordum açıkcası hep deriz ya bu kişi su konuda çok iyi bu konuda çok iyi inanın ne olduğunu bilmiyorum ama bu sefer Aslı hanım her konuda 10 üzerinden 10 aldı bence . normalde cok sakin biri olmama rağmen aslı hanımın büyüsüne kapıldım adeta benimde içimdeki sapık ortaya çıktı.ben bile ne oldu ne bitti anlamadım adeta Aslı hanım beni büyülemiş gibiydi . Herşeyin farkına vardığımda zaten artık çok gec olmustu. Kaslarım ve eklemlerimi rahat hareket bile ettiremiyordum ama gerçekten çok mutluydum Çok fazla ayrıntıya giremiycem Ama şunu söyleyebilirm yine Aslı Hanım ve yine Muhteşem bir zaman gecirdim. İnanın belkide ömrümde unutamayacağım dakikalardı ki her zaman aklımda olacak bu gün yaşadıklarım . Geçmişe dönüp yaşadıkalrım arasında benim için en iyiler arasındaydı ki bence uzun bir sürede orada kalıcak . yaşattıkalrın için cok teşekkür ederim gönlü ve kendi güzel maniac kız .

Paylaşım için bir kez daha teşekkürler . Benim anladığım , Aslı normal insanı bile , a-normal yapar , seve seve yapar :)

legoo7

0
2 Eki 2014
20
0
Cinsiyetiniz nedir?
kıskandırmayın bal dıyorsunuz sevıyorum dıyorsunuz.. ben köyün kahvesinde aslı hanım benim dedim bir kere.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar