Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Olesya&Shakira ile Unutulmaz Duo

4 Ocak 2014
604
479
Cinsiyetiniz nedir?
Olesya ile görüşme planlamıştık.Duşumu aldım yola çıkacaktım,Shakira'da yolda bana geliyor istersen tanışırsınız dedi..Ne tanışma ama..hoş sohbet sırasında Olesya elini pantolonumun üzerinden gezdirmeye başladı.Sonra yatağa attılar beni..Crazy! Bu sexy hatunlar tam çılgın,baş etmek mümkün değil biri alttan diğeri üsten,teslim oldum kendimi onlara bıraktım..Çıkarken Olesya ile biraz da sohbet edip ayrıldım.Çok teşekkürler güzellerim benim.

Pasa37 Çevrimdışı

Pasa37

0
28 Kas 2018
1,449
1,472
Cinsiyetiniz nedir?
Güzel bir görüşme olmuş ama konu çok yanlış yerde sanki, hala görüşmenin etkisindesin sanırım @tabulos 😁

OLESYA Çevrimdışı
12 Ocak 2024
151
3,409
Olesya ile görüşme planlamıştık.Duşumu aldım yola çıkacaktım,Shakira'da yolda bana geliyor istersen tanışırsınız dedi..Ne tanışma ama..hoş sohbet sırasında Olesya elini pantolonumun üzerinden gezdirmeye başladı.Sonra yatağa attılar beni..Crazy! Bu sexy hatunlar tam çılgın,baş etmek mümkün değil biri alttan diğeri üsten,teslim oldum kendimi onlara bıraktım..Çıkarken Olesya ile biraz da sohbet edip ayrıldım.Çok teşekkürler güzellerim benim.
Referansiniz için teşekkürler yine bekleriz @tabulos 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

mertcan_8355 Çevrimdışı
29 Haz 2025
150
143
43
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Referans yanlış kişi sayfasında açılmış.. artık ne yaşanıldıysa 🤣🤣

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar