- 7 Nis 2012
- 1,198
- 1,399
O bir esmer bebek
O bir ballı badem
O bir gözleri gülen
O bir atarlı abla
O bir destansı kalça
O bir çığlıkçığlığa
O bir NİRVANA…
Evet günlerden MANA günü , beklenen , istenen , arzulanan bir gün …
Ve kapı açıldı , selam hanfendi MANA yok mu , ben ona gelmiştim neyse olmasa da olur , doktor bu ne….MANA cım hazırlanmış , daha da seksi olmuş , yeni bir MANA olmuş sanki , saçlar , makyaj , dap daracık bi kot , bilek açıkta , değişik zor yürenen çok şık bi topuklu , aman aman bir paket var
otur o yürüsün sen seyret , müthiş seksi… göbişi ve beli açıkta , siyah acayip bi büstiyer , göğüsler sıkışmış nefes almak istiyo degaje fena seksi … nası muhabbet edicen ki , inceliycen mi , seyredicen mi , muhabbet mi edicen , az çok başardım işte , zaten sesi , tonlaması , davranışı , vucut dili kadın gibi kadın , ayak tırnağından saçının teline kadar kadın dediklerimiz vardır ya , aynen öyle….
Duştan çıktım , bu ne!!! , MANA da hazırlanmış , şık koyu renk iç çamaşırları ve dize kadar önden iple bağlanmış siyah topuklu çizme ve muhteşem kıvrımları ile ipeksi esmer teni …hadi bakalım çakal aldınmı başına belayı , kekelediğimiz , şaşırdığımız , elimizi ayağımızı nereye koyamadığız anlar , çok nadir olur , baş döndürür , keyiflidir , her zaman yakalanmaz , sıradan olmayan anlardır bence veeeeee size ateşler … kendin ettin kendin buldun MANA
)))
Gerisi NİRVANA , aldım aklını tabiyki
)))
Senin gibi özel bi kadınla vakit geçirmek nadir yakalan anlar sınıfına girer …
Değerli vaktinizi bana ayırdığınız için , yürürken salgıladığınız seksiliğin çapı içine beni aldığınız için , samimi içten keyifli zaman geçirmeme vesile olduğunuz için teşekkür ederim MANA HANFENDİ…
O bir ballı badem
O bir gözleri gülen
O bir atarlı abla
O bir destansı kalça
O bir çığlıkçığlığa
O bir NİRVANA…
Evet günlerden MANA günü , beklenen , istenen , arzulanan bir gün …
Ve kapı açıldı , selam hanfendi MANA yok mu , ben ona gelmiştim neyse olmasa da olur , doktor bu ne….MANA cım hazırlanmış , daha da seksi olmuş , yeni bir MANA olmuş sanki , saçlar , makyaj , dap daracık bi kot , bilek açıkta , değişik zor yürenen çok şık bi topuklu , aman aman bir paket var
Duştan çıktım , bu ne!!! , MANA da hazırlanmış , şık koyu renk iç çamaşırları ve dize kadar önden iple bağlanmış siyah topuklu çizme ve muhteşem kıvrımları ile ipeksi esmer teni …hadi bakalım çakal aldınmı başına belayı , kekelediğimiz , şaşırdığımız , elimizi ayağımızı nereye koyamadığız anlar , çok nadir olur , baş döndürür , keyiflidir , her zaman yakalanmaz , sıradan olmayan anlardır bence veeeeee size ateşler … kendin ettin kendin buldun MANA
Gerisi NİRVANA , aldım aklını tabiyki
Senin gibi özel bi kadınla vakit geçirmek nadir yakalan anlar sınıfına girer …
Değerli vaktinizi bana ayırdığınız için , yürürken salgıladığınız seksiliğin çapı içine beni aldığınız için , samimi içten keyifli zaman geçirmeme vesile olduğunuz için teşekkür ederim MANA HANFENDİ…