Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Neden 🔥Neden DEMİR sana öğretiyor

19 Ocak 2026
307
526
49
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İsim olarak neden ALEV ve DEMİR’i seçtiğini ilk sevişmenizde aklınıza çakıyor, Alev…

Zira ALEV gibi parlayıp, DEMİR’e şekil verircesine adeta yatakta dövüyor sizi.

Genelde seks kısmını en sonda yazarım, yorumlarımı okuyanlar bilirler.

Ama Alev’de metne tersten başlamak istedim zira şahit ve dahil olduğum seks hayalını kurup mastürbasyon yapmak isteyeceğiniz türden alevli bir seks tecrübesiydi benim için ki bende tevellüt epey eskidir. 😂

İnanılmaz temiz bir ev ve banyo, kendi tüm zamanlarımda ilk üçe belki de ilk sıradan girer.
Çok açık yürekli, açık sözlü, çok fazla ikram telaşlı 😊, fit beden seviyorsanız daha da etkileneceğiniz güzel bir kadın Alev.

Konuşmaktan keyif alıyorsunuz ve her konuda (seks dahil) fikirlerini beyan etmekten çekinmeyen bir kadın.

Tanıdığıma çok memnun insanlar arasına girdi.

Farklı tecrübeler yaşamak konusunda da mutabık kalarak yanından ayrıldım keşke 20 yaş daha genç olsaydım dedirten bir afeti devran.

🧿👏🏻🧿

osman4454 Çevrimdışı
31 Tem 2025
412
525
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Çok iyi referans eline sağlık. @Alev DEMİR merak uyandırıyor

Alev DEMİR Çevrimdışı
3 Tem 2025
379
2,264
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
İsim olarak neden ALEV ve DEMİR’i seçtiğini ilk sevişmenizde aklınıza çakıyor, Alev…

Ama Alev’de metne tersten başlamak istedim zira şahit ve dahil olduğum seks hayalını kurup mastürbasyon yapmak isteyeceğiniz türden alevli bir seks tecrübesiydi benim için ki bende tevellüt epey eskidir. 😂

İnanılmaz temiz bir ev ve banyo, kendi tüm zamanlarımda ilk üçe belki de ilk sıradan girer.
Çok açık yürekli, açık sözlü, çok fazla ikram telaşlı 😊, fit beden seviyorsanız daha da etkileneceğiniz güzel bir kadın Alev.

Konuşmaktan keyif alıyorsunuz ve her konuda (seks dahil) fikirlerini beyan etmekten çekinmeyen bir kadın.

Farklı tecrübeler yaşamak konusunda da mutabık kalarak yanından ayrıldım keşke 20 yaş daha genç olsaydım dedirten bir afeti devran.

🧿👏🏻🧿
Denk gelip tanışmış olmak gerçekten çok keyifliydi. 🥰 Güzel referansın için çok teşekkür ederim. Umarım en kısa zamanda yeniden bir araya gelir, birbirinden güzel ve farklı tecrübeler paylaşırız. 😍✨

Son düzenleme:
Kerim İskender Çevrimdışı
16 Eyl 2025
1,043
1,347
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

🧿👏🏻🧿
🔥’li referansınız için size ve sevgili
@Alev DEMİR e teşekkür ederiz

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,704
11,511
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için yaşayana yaşatana teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar