moride
Normal Üye
- 28 Ağu 2025
- 1
- 19
- 31
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Bugün o gün dü..Kampanya dahilinde tanışmak mutlu sona ulaşmak için randevu aldım. Kampanyalı olduğu için ön ödeme şartı vardı ilk önce çok kararsız kaldım ama o kadar referans var senin paranamı göz dikecek dedim ve gönderdim. Emin olun mubasebeci gibi herkesinin gününü zamanını ödemesini deftere not alıyor hak gözetiyor çok güzel karakterli,saygılı biri. Kadınsal olarak nasıldır derseniz.Şunu söyliyim sen mutlu ol diye yapabileceği herşeyi deniyor benim boyum kısa olduğu için zorlandığımız noktalar oldu ama titreyerek heyecanla gittiğim evden huzurla çıktım. İnsan gibi yaklaşırsanız bir sevgili gibi beraber nefes alırsınız. Sevişmekten,ona dokunmaktan çok keyif aldım.Yoruldukça bir alta bir yukarı yer değiştirdik
ben yatim sen git gel yok zevk vermek ve zevk almak için yatağını sınırsız kullanıyor. Ben memnunum sizde karakterli,olgun oldu bittiye getirmeyen sınırsız derse gerçekten sınırları zorlayan bir kadın istiyorsanız tercih edin. Seans falan yok gittiği yere kadar. Cansuyu gibi geldin bana teşekkürler.