Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Narin Güzellik,Hayran Bırakan İMGE... Nezaket

Ali Asaf Çevrimdışı
18 May 2020
98
193
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhabalar;

Bu hafta içi İşlerin yoğunluğundan Sonra Güzeller Güzeli İmge İle Görüşme İmkanim Oldu. Biraz geçte olsa bu güzelliği yazamadan yapamadim. Yoğun olan iş temposu ve günün verdigi stres ile yola çıktım ama adrese geldiğim de kapı açılıyor herşeyi sana unutturan bir güzellik ve muhteşem elbise ile karşına çıkıyor. İçeri girdiğim de güzel bir ikram masası ve kahve ile sohbet başlıyor ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım.

En son gelen Redbull ile anladım ki kanatlanma vaktinin geldiğini 😂 Ufak ufak yakınlaşma derken biz uçmak için harekete geçtik. Bir an da kendimi Loş bir oda ve seni senden alan on sevisme sonrası olanlar oldu 😂 Fazla detaya girmeyeceğim çünkü yaşanıp hücrelerine kadar hissetmek lazım der konuşmamı bitirmek isterim 😂😂😂

Herşey için çok ama çok teşekkür ederim Sevgili @İMGE 😘♥️🌹🥰🌹♥️😘

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
15,802
13,221
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşımınız için teşekürler ikinizede tebrikler

ByHermes Çevrimdışı

ByHermes

Sallansada yıkılmaz tahtım...! - Canım forum❤️
21 Ara 2020
893
1,417
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylasım icin tesekkürler. İmge hanımın referansları merak uyandırıyor gercekten; yakın zamanda tanısabilecegimizi umuyorum :)

Jokeria Çevrimdışı
29 Ağu 2021
348
564
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
yine bi gizem , yine güzel bir anı. İmge hanımıda takibe alalım bakalım.

m2016 Çevrimdışı

m2016

Uslanmaz Can
13 Eyl 2019
1,006
1,150
47
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tebrikler iki tarafa da paylaşım içinde sağol.

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,562
10,735
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler...

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,706
11,511
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım İçin yaşayana yaşatana teşekkürler

İMGE Çevrimdışı

İMGE

LİVE YOUR DREAMS😜
13 Haz 2021
2,185
6,449
Merhabalar;

Bu hafta içi İşlerin yoğunluğundan Sonra Güzeller Güzeli İmge İle Görüşme İmkanim Oldu. Biraz geçte olsa bu güzelliği yazamadan yapamadim. Yoğun olan iş temposu ve günün verdigi stres ile yola çıktım ama adrese geldiğim de kapı açılıyor herşeyi sana unutturan bir güzellik ve muhteşem elbise ile karşına çıkıyor. İçeri girdiğim de güzel bir ikram masası ve kahve ile sohbet başlıyor ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım.

En son gelen Redbull ile anladım ki kanatlanma vaktinin geldiğini 😂 Ufak ufak yakınlaşma derken biz uçmak için harekete geçtik. Bir an da kendimi Loş bir oda ve seni senden alan on sevisme sonrası olanlar oldu 😂 Fazla detaya girmeyeceğim çünkü yaşanıp hücrelerine kadar hissetmek lazım der konuşmamı bitirmek isterim 😂😂😂

Herşey için çok ama çok teşekkür ederim Sevgili @İMGE 😘🌹🥰🌹😘
Hayatım çok güzel bir kalbe sahip olup bunu gülüşüyle bana yansıtan seninle tanıştığım için kendimi şanslı hissediyorum😍☺️ Ben de teşekkür ederim düşüncelerin ve benimle paylaştıkların için 😘 İyi ki tanımışım seni🙏🏻hep öyle güzel gülümse😊🥰

User_70182

Merhaba değerli arkadaşlar size bir sorum olucaktı , ben imge hanıma ulaşmak istiyorum ama numarası değişik 😊nasıl yapıcam akıl verebilir misiniz

Mancia Çevrimdışı
2 Mar 2020
34
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar