- 18 May 2020
- 98
- 193
- 38
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Merhabalar;
Bu hafta içi İşlerin yoğunluğundan Sonra Güzeller Güzeli İmge İle Görüşme İmkanim Oldu. Biraz geçte olsa bu güzelliği yazamadan yapamadim. Yoğun olan iş temposu ve günün verdigi stres ile yola çıktım ama adrese geldiğim de kapı açılıyor herşeyi sana unutturan bir güzellik ve muhteşem elbise ile karşına çıkıyor. İçeri girdiğim de güzel bir ikram masası ve kahve ile sohbet başlıyor ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım.
En son gelen Redbull ile anladım ki kanatlanma vaktinin geldiğini
Ufak ufak yakınlaşma derken biz uçmak için harekete geçtik. Bir an da kendimi Loş bir oda ve seni senden alan on sevisme sonrası olanlar oldu
Fazla detaya girmeyeceğim çünkü yaşanıp hücrelerine kadar hissetmek lazım der konuşmamı bitirmek isterim 

Herşey için çok ama çok teşekkür ederim Sevgili @İMGE

Bu hafta içi İşlerin yoğunluğundan Sonra Güzeller Güzeli İmge İle Görüşme İmkanim Oldu. Biraz geçte olsa bu güzelliği yazamadan yapamadim. Yoğun olan iş temposu ve günün verdigi stres ile yola çıktım ama adrese geldiğim de kapı açılıyor herşeyi sana unutturan bir güzellik ve muhteşem elbise ile karşına çıkıyor. İçeri girdiğim de güzel bir ikram masası ve kahve ile sohbet başlıyor ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım.
En son gelen Redbull ile anladım ki kanatlanma vaktinin geldiğini
Herşey için çok ama çok teşekkür ederim Sevgili @İMGE