Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme ❤️Müthiş bir gün❤️

darkknight59

Normal Üye
9 Şub 2026
10
27
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
❤️Bu forumdaki ikinci görüşmem Ecem isminde bembeyaz kanatları olan harika bir melekle oldu ve aşırı süperdi.
Beni evine kabul etti ve misafirperverliği çok güzeldi. Gerçekten çok güler yüzlü ve konuşkan bir insan. Bana çok güzel ikramlarda bulundu. Muhabbeti ve sohbeti müthişti. Onun yanında zamanın nasıl geçtiğini hiç anlamadım. Bol bol konuştuk ve sohbet ettik. Ondan sonra sevişmeye geçtik ve anlatmaya kelimeler yetmezdi. Özellikle oralı mükemmeldi. Ama hayran kaldığım en güzel nokta, çok güzel bir kalbi olması ve çok merhametli ve vicdanlı biri olmasıydı. Onunla tanıştığıma çok memnun oldum ve kendimi çok şanslı hissettim. Vakit buldukça düzenli olarak onunla görüşmeye gideceğim ve bu forumdaki en harika insan kendisi. Görüşme bittikten sonra eve gelirken Dünya'nın en şanslı erkeği gibi hissettim kendimi çünkü harika bir melekle tanıştım, Dünya'daki bütün güzellikler seni bulsun güzel insan.
Herşey için çok teşekkür ederim güzel insan.❤️

ECEM Çevrimdışı
11 Ocak 2025
1,342
2,850
❤️Bu forumdaki ikinci görüşmem Ecem isminde bembeyaz kanatları olan harika bir melekle oldu ve aşırı süperdi.
Beni evine kabul etti ve misafirperverliği çok güzeldi. Gerçekten çok güler yüzlü ve konuşkan bir insan. Bana çok güzel ikramlarda bulundu. Muhabbeti ve sohbeti müthişti. Onun yanında zamanın nasıl geçtiğini hiç anlamadım. Bol bol konuştuk ve sohbet ettik. Ondan sonra sevişmeye geçtik ve anlatmaya kelimeler yetmezdi. Özellikle oralı mükemmeldi. Ama hayran kaldığım en güzel nokta, çok güzel bir kalbi olması ve çok merhametli ve vicdanlı biri olmasıydı. Onunla tanıştığıma çok memnun oldum ve kendimi çok şanslı hissettim. Vakit buldukça düzenli olarak onunla görüşmeye gideceğim ve bu forumdaki en harika insan kendisi. Görüşme bittikten sonra eve gelirken Dünya'nın en şanslı erkeği gibi hissettim kendimi çünkü harika bir melekle tanıştım, Dünya'daki bütün güzellikler seni bulsun güzel insan.
Herşey için çok teşekkür ederim güzel insan.❤️
Canım benim bende seni tanıdığım için çok mutluyum teşekkürler güzel yorumların için kendine iyi bak🥰

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,708
11,515
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için yaşayana yaşatana teşekkürler

Dhdhdh12

Normal Üye
21 Tem 2025
22
39
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Hocam x adresiniz varsa bir şey sorayım ya

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar