Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Mükemmel Kadın

ISpeedyGonzales

Normal Üye
11 Eyl 2025
14
89
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
@shakira ile haftaiçi çok güzel 2 saatlik incall görüşmemiz oldu. Kendisini çok anlatmama gerek yok sanırım herşeyiyle mükemmel bir kadın. İkramları güzel, muhabbeti çok güzel, vücudu çok diri ve güzel. Yanınızda güzel kıyafetleri ile otururken insan zor tutuyor kendini 😂 @shakira Size sadece yatakda yaşattıkları ile değil, bilgisi ile de çok şey katabilir çok güzel muhabbetlerin içine dalabilirsiniz. @shakira herşey için teşekkürler güzel kadın 🌹❤️

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,708
11,512
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için yaşayana yaşatana teşekkürler

27 Nis 2022
666
531
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bilgisi bize lazım değil malum konuda bize ders versin yeter :)

shakira Çevrimdışı
28 Kas 2023
235
337
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
@shakira ile haftaiçi çok güzel 2 saatlik incall görüşmemiz oldu. Kendisini çok anlatmama gerek yok sanırım herşeyiyle mükemmel bir kadın. İkramları güzel, muhabbeti çok güzel, vücudu çok diri ve güzel. Yanınızda güzel kıyafetleri ile otururken insan zor tutuyor kendini 😂 @shakira Size sadece yatakda yaşattıkları ile değil, bilgisi ile de çok şey katabilir çok güzel muhabbetlerin içine dalabilirsiniz. @shakira herşey için teşekkürler güzel kadın 🌹❤️
Değerli referans için çok teşekkür ediyorum. Sizinde bahsettiğiniz gibi tabiki bilgi alışverişide yaparız sohbette ederiz ki yatakta güzel çekimimiz olsun diye. Yoksa hayvandan ne farkımız olur diye düşünüyorum. Ne yazık ki böyle düşünenler var. Laf sahibini bulur zaten. Öyleler gelmesin bana mümkünse. Ruhsal yıpratır onlar insanı.
Not: geldiğinizde heyecan, kısada olsa alışma süresi, kısada olsa kiminle yatağa gireceğimle ilgili bilgi verme sürecini bana tanıdığınız için size ve tüm bu güne kadar benimle görüşen o zarif beyefendilere teşekkür ediyorum….. 💋💋🫶🫶

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar