Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Misafirperverlik İçin Teşekkürler

magictouch Çevrimdışı
19 Eyl 2023
93
95
43
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Daha önce hep otele davet ettiğim Kumsal Hanımın bu defa kendi evine misafir oldum.
Aurası , enerjisi , samimiyeti ve temizliği aynı seviyede.
Ziyaretimin ilk anından ayrıldığım dakikaya kadar kendimi adeta kendi evimdeymiş gibi rahat ve huzurlu hissettim. Gösterdiği samimiyet, güler yüz ve ince düşünülmüş tüm ikramlar gerçekten takdire şayandı. İnsanların nezaketini ve gerçek misafirperverliğini özlediğimiz bu dönemde, böyle içten bir ağırlama ile karşılaşmak beni fazlasıyla mutlu etti ve çok özel hissettirdi
Özel danslar ve özel anlar baştan çıkarıcı idi.. Anlatılmaz yaşanır
Gerek keyifli sohbeti, gerekse süreç boyunca gösterdiği muazzam ilgi ve alaka için kendisine bir kez daha yürekten teşekkür ederim.her şey ama her şey tek kelimeyle kusursuzdu…Bu incelik için tşk Kumsal…

izmir kumsal Çevrimdışı
4 Tem 2025
353
2,564
Daha önce hep otele davet ettiğim Kumsal Hanımın bu defa kendi evine misafir oldum.
Aurası , enerjisi , samimiyeti ve temizliği aynı seviyede.
Ziyaretimin ilk anından ayrıldığım dakikaya kadar kendimi adeta kendi evimdeymiş gibi rahat ve huzurlu hissettim. Gösterdiği samimiyet, güler yüz ve ince düşünülmüş tüm ikramlar gerçekten takdire şayandı. İnsanların nezaketini ve gerçek misafirperverliğini özlediğimiz bu dönemde, böyle içten bir ağırlama ile karşılaşmak beni fazlasıyla mutlu etti ve çok özel hissettirdi
Özel danslar ve özel anlar baştan çıkarıcı idi.. Anlatılmaz yaşanır
Gerek keyifli sohbeti, gerekse süreç boyunca gösterdiği muazzam ilgi ve alaka için kendisine bir kez daha yürekten teşekkür ederim.her şey ama her şey tek kelimeyle kusursuzdu…Bu incelik için tşk Kumsal…
ben tesekkur ederim canm senı evimde. ağırlamak benım için mutluluktu her zaman beklerım hersey cok güzeldi🥰😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar