- 19 Nis 2021
- 10,359
- 23,988
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Teşekkür ederim bebeğimSofra tamam. Güzel bir zaman diliyorum
10 numara sofra eline sağlık
Özenli bir ikram, özel bir kadin, güzel bir zaman dilimi. Bir erkek başka ne ister ki.
Başka bir şey istemez direkt yanına ışınlanırımÖzenli bir ikram, özel bir kadin, güzel bir zaman dilimi. Bir erkek başka ne ister ki.
Canım yaaÖzenli bir ikram, özel bir kadin, güzel bir zaman dilimi. Bir erkek başka ne ister ki.
Ozaman ne diyelim Cansel'e ve hazırlatan beyenfediye içelimHoşnulduk özel ve güzel kadın. Hazırlanışı bile fevkaladenin fevkinde.![]()
Senin ellerinden güzel bir sofra afiyet olsun
Misafir 3 günlük kampa giriyor sanırım.... Enerjiye ihtiyaç var
oooo sofra guzelmis afiyet olsun , cok guzel vakitlerin gececegi sofradan belli
Teşekkürler bir gün beraber olsunSenin ellerinden güzel bir sofra afiyet olsun
Teşekkürlersansli misafir![]()
Eli boş gelmek istememiş sağolsunMisafir 3 günlük kampa giriyor sanırım.... Enerjiye ihtiyaç var![]()
Çok teşekkür ederim bebeğim bir gece o masada senide görmek isterim beraber...Masa güzel Cansel hanımayrı bir güzel.
E ne demeli....?
Teşekkür ederiz...oooo sofra guzelmis afiyet olsun , cok guzel vakitlerin gececegi sofradan belli
Hazırlayana değil hazirlatana bakınHoşnulduk özel ve güzel kadın. Hazırlanışı bile fevkaladenin fevkinde.![]()
Teşekkür ederimEllerine sağlık @Cansel Ulusoy en yaķın zamanda seninle buluşmayı istiyorum
Teşekkürler beraber olsun bir gün ❤![]()
senle mukemmel olacagi kesinTeşekkür ederiz...haber olsun bir gün
o masada ben olursam güzel geçmez mi hiç
![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!