gaucho4
Normal Üye
- 9 Şub 2022
- 13
- 50
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Kendisiyle hızlı bir mesajlaşma sonrası ertesi güne yani bugün için 5 saatlik program oluşturduk.İletişimi hızlı olduğu için program oluşturmak kolay oldu.Bugün attığı konuma ulaştım ve yol boyu adresi bulmamda yardımcı oldu.Evine ulaştığımda kapıyı çok güzel bir hanımefendi açtı.Çıtı pıtı minyon güzel bir kızdı.Sarılıp içeri geçirdi ve koyu bir sohbete başladık.İkramlarını sundu.Yeni tanışmış olmama rağmen sıcaklığını hemen hissettirdi.Sohbetimize ara verip birkaç seans birlikte olduk.Yatakta da gayet uyumlu partnerini mutlu edebilecek birisi diyebilirim.Seans aralarında da bir an olsun yalnız bırakmadı.Muhabbeti keyifli çok hanımefendi birini tanımış oldum.5 saatin nasıl geçtiğini anlamadım.Çok keyifli ve sevecendi.Misafirperver bir hanımefendiydi.Programın başından sonuna kadar güzel vakit geçirdik.Veda vakti geldiğinde güzel bir şekilde beni uğurladı.Kendisini tanıdığıma çok çok memnun oldum.Tekrar görüşmeyi umut ederek evinden ayrıldım.Miracığım buradan da tekrar sana teşekkür ederim iyi ki tanışmışız, tüm güzellikler seninle olsun
@Miraa