burak144712
Normal Üye
- 10 Ocak 2025
- 13
- 80
- 31
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
@Aleyna ile dün gece 2 saatlik bir program yaptık, sağolsun saat geç olmasına rağmen kabul etti, hatta güvenlikle uğraştırmamak için kendisi gelip aldı sitenin dışından -belki arabayla park pratiği yapmak istemiştir orasını bilemiyorum
. Mesajlara dönüş hızı ve iletişimi kusursuzdu. Evi tertemiz ve ferahtı. Eve beraber girdiğimiz için ben koltuğa geçerken o çok kısa bir süre ortadan kayboldu ama öyle bir geri döndü ki nefesimi kesti desem yeridir. Çok seksi bir kıyafetle yanıma oturdu, bakışları ve temaslarıyla aklımı başımdan aldı, koltukta başlayan dokunuşlar, öpüşme ve oral derken kucakladığım gibi yatak odasının yolunu tuttum. Gerçekten ele avuca sığmayan bir ateşi var bu kızın. Yatağa geçince oral yapma sırası benimdi ve doya doya tadına baktım bu güzelliğin, o inledikçe ben daha da yükseldim. Cowgirl ile 1. turu tamamladık. Duşun ardından sohbet ederken, @Aleyna 'nın alameti farikası da bu olsa gerek bir bakışıyla, ufak bir dokunuşuyla bir anda moda sokuyor sizi. Yine ufak temasların ardından kucağımda yatağa geçtik. Efsanevi bir 69'un ardından ayna karşısında doggy şöleni başladı, öyle minyon ve öyle seksi ki bütün vücudunu kontrol edebiliyorsunuz. Aynaya yansıyan görüntüler ve inlemeleri eşliğinde 2. tur da tamamlandı. Kısa bir sohbetin ardından zaten geç saati tercih etmem sebebiyle de öpüp vedalaşıp yola koyuldum ama öyle güzel rahatlattı ki, her şey için teşekkürler bebeğim, çok öpüyorum