mstf16
Normal Üye
- 3 Kas 2024
- 7
- 15
- 31
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Daha once cok kez gorusmus olsam da Hatay'a geldigimden beri ilk kez Tugce ile Hatay'da gorusme firsati oldu. Hem aramızdaki samimiyetimize istinaden, hem de Hatay Konya arasi mesafemizin uzaklığıyla 2 gunluk programda anlasip plan yaptik. İyiki de böyle yapmışız. Olabildiğince gezme fırsatımız da oldu. Kısa bir Hatay turundan sonra kendisiyle buluşacağımız yere geçtik. Viskimizi yudumlayip sohbet muhabbet esliginde biraz hasret giderdikten sonra kendisi banyoya gidip yanında getirdiği siyah mini elbisesini ve topuklularini giyip geldi. (Kendisi programlarda çeşit çeşit fantezi kiyafetler getirmeyi sever
) koltukta başlayıp yatakta devam eden ateşli bir sevismenin ardından ilk raundu bitirdik. Kendisinin öpüşme konusunda gayet iddialı biri olduğunu söyleyebilirim
.
Yol yorgunluğunun ve gezmenin etkisiyle güzel bi uyku uyuduktan sonra ertesi gun güne erken başladık. Sohbet muhabbet derken yine kendimizi tutamayip cok harika bir sevismenin ardından duşumuzu alip İskenderuna sahil havası almaya gittik. Iskenderun'da biraz vakit geçirdikten sonra Antakya'ya geri donduk. Kalan zamanımızda bas başa, odamizda harika zaman geçirdik ve adeta bulutların uzerine çıkarttı beni. Kendisi kulturlu, hoş sohbet, güleryuzlu bir kız. Cok fazla anlatcak sey var ama cok uzatmak istemiyorum ve vaktin nasil geçtiğini anlayamadim
Son olarak uzun program yapmanın artıları eskilerinden bahsedip referansi sonlandiracagim. İlk kez gorustugunuz degil biraz daha tanıdığınız bir partner olmasi gerektiğini dusunuyorum bu tarz programlarda. Biraz yorucu oluyor ama deger mi tabi ki evet
Bu 2 harika gun icin sana coook tesekkur ediyorum Tugcecim.
~El Cabbar
Yol yorgunluğunun ve gezmenin etkisiyle güzel bi uyku uyuduktan sonra ertesi gun güne erken başladık. Sohbet muhabbet derken yine kendimizi tutamayip cok harika bir sevismenin ardından duşumuzu alip İskenderuna sahil havası almaya gittik. Iskenderun'da biraz vakit geçirdikten sonra Antakya'ya geri donduk. Kalan zamanımızda bas başa, odamizda harika zaman geçirdik ve adeta bulutların uzerine çıkarttı beni. Kendisi kulturlu, hoş sohbet, güleryuzlu bir kız. Cok fazla anlatcak sey var ama cok uzatmak istemiyorum ve vaktin nasil geçtiğini anlayamadim
Son olarak uzun program yapmanın artıları eskilerinden bahsedip referansi sonlandiracagim. İlk kez gorustugunuz degil biraz daha tanıdığınız bir partner olmasi gerektiğini dusunuyorum bu tarz programlarda. Biraz yorucu oluyor ama deger mi tabi ki evet
~El Cabbar