Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
@Ceylin ile bugün tanıştım hoş sohbeti,misafirperverliği ve güzelliğiyle beni adeta büyüledi , çok çok çok güzel bir kadın bir o kadarda kompleksiz ve içten , her şey için çok teşekkür ederim melek kadın...
@Ceylin ile bugün tanıştım hoş sohbeti,misafirperverliği ve güzelliğiyle beni adeta büyüledi , çok çok çok güzel bir kadın bir o kadarda kompleksiz ve içten , her şey için çok teşekkür ederim melek kadın...
Merhaba tatlı adamım .Ya gerçekten iyi ki görüştük ve tanıştık .Sende o kadar samimi ve sıcakkanlıydın.Seni tanıdığım için gerçekten çok mutluyum.Asıl ben teşekkür ederim bebeğim .Her zaman beklerim.Kendine çok iyi bak aşkım . Görüşmek üzere