ExpertMaster
Normal Üye
- 18 Haz 2020
- 9
- 88
- 43
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Mana'ya ilk olarak haziran ortasında mesaj atmıştım. Ancak o zamanlar referansım olmadığı için günleşememiştik.
Bu cuma referanslarım okeylendikten sonra öğleden sonra 1 saat için sözleştik.
Konumu rahat bulunabilen rahat park edilebilen nezih bir semtin nezih bir noktasında.
Saat başına doğru vardım ve içeri girdiğimde fotoğraflarının kendisinden güzel ve alımlı bir kadınla karşılaştım.
Merhaba dedikten sonra ilk iş olarak el yıkama, diş fırçalama ve duş alma seremonisi ile hijyenimi sağladım.
Hijyene ve temizliğe çok dikkat ediyor. Ben de bunlara dikkat etmesine ayrıca sevindim.
Yiyecek ve içecek ikramları eşliğinde biraz lafladık.
Üzerinde çok seksi bir straplez ve ricam üzerine kısa bir deri etek vardı.
Bacaklarına baktığınızda bir an sonsuza kadar gittiklerini düşünebilirsiniz.
Odaya geçtik. Hem ferah, hem geniş, hem de büyük yataklı.
Başarılı bir önsevişmenin ardından, mükemmel bir reverse cowgirl ile başladık. Doggy ile devam ettik. Flatiron ile bitirdik.
3-1 o kazandı orgazmları. İnanılmaz başarılı bir popoya sahip. Başka pozisyonlar aklıma bile gelmedi.
Puanlamalar:
Bacaklar: 10/10 (sütun gibi uzun ama yumuşak)
Popo: 10/10 (doğal kıvamında kim kardashian'ın aradığı ve bulamadığı)
BJ: 10/10 (soft BJ'a ayrı bir zaafım var)
GFE: 10/10 (öncesi, sırası ve sonrasında hep ilgili hep orada. saat bekçisi gibi hissetmedim kendimi)
not: yakında tekrarlamak umuduyla...
Bu cuma referanslarım okeylendikten sonra öğleden sonra 1 saat için sözleştik.
Konumu rahat bulunabilen rahat park edilebilen nezih bir semtin nezih bir noktasında.
Saat başına doğru vardım ve içeri girdiğimde fotoğraflarının kendisinden güzel ve alımlı bir kadınla karşılaştım.
Merhaba dedikten sonra ilk iş olarak el yıkama, diş fırçalama ve duş alma seremonisi ile hijyenimi sağladım.
Hijyene ve temizliğe çok dikkat ediyor. Ben de bunlara dikkat etmesine ayrıca sevindim.
Yiyecek ve içecek ikramları eşliğinde biraz lafladık.
Üzerinde çok seksi bir straplez ve ricam üzerine kısa bir deri etek vardı.
Bacaklarına baktığınızda bir an sonsuza kadar gittiklerini düşünebilirsiniz.
Odaya geçtik. Hem ferah, hem geniş, hem de büyük yataklı.
Başarılı bir önsevişmenin ardından, mükemmel bir reverse cowgirl ile başladık. Doggy ile devam ettik. Flatiron ile bitirdik.
3-1 o kazandı orgazmları. İnanılmaz başarılı bir popoya sahip. Başka pozisyonlar aklıma bile gelmedi.
Puanlamalar:
Bacaklar: 10/10 (sütun gibi uzun ama yumuşak)
Popo: 10/10 (doğal kıvamında kim kardashian'ın aradığı ve bulamadığı)
BJ: 10/10 (soft BJ'a ayrı bir zaafım var)
GFE: 10/10 (öncesi, sırası ve sonrasında hep ilgili hep orada. saat bekçisi gibi hissetmedim kendimi)
not: yakında tekrarlamak umuduyla...