Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Mana li bi aksamdan geriye kalanlar 💋💋

EBRUSCRT Çevrimdışı

EBRUSCRT

0
Normal Üye
29 Haz 2017
3,673
8,885
Cinsiyetiniz nedir?
Biseksüel Bayan
Selamlar 😃

Dun mana ile telefonda gorusurken arka planda daha once evimde gorustugum bi arkadasim, ebru aksam 2 saat vaktin varmi bi arkadasinla sorusunu sordu mana telefonda sana hep musaitim cevabindan sonra konumlar icecekler cerezler vs ler derken mananin guzel evindeydik evi 1+1 kullanimi olmasina ragmen bizi agirladi gitmeden havlu, disfircasi, ve terlikler 😁😁

Saolsun bana yatagini Verdi kullanmam icin 🙈
ince detaylara gelelim mana asiri titiz eve giren redbullar biralar yikaniyo o derece😁( bende balkon oldugu icin balkona birakip ertesi gun iceri alma sansim var)

Eve girer girmez bi dusa sokuyo sizi 😁 Sonra salona tesrif edebiliyosunuz biliniz😃 Evine ve zevkine bayildim mana cansin seviliyosun guzel KADIN 💋💋

Ekli dosyalar

• IMG-20200726-WA0034.jpg
    IMG-20200726-WA0034.jpg
    153.7 KB · Görüntüleme: 735
STAR Çevrimdışı

STAR

Forum Destekçisi
26 May 2020
8,457
22,009
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Selamlar 😃

Dun mana ile telefonda gorusurken arka planda daha once evimde gorustugum bi arkadasim, ebru aksam 2 saat vaktin varmi bi arkadasinla sorusunu sordu mana telefonda sana hep musaitim cevabindan sonra konumlar icecekler cerezler vs ler derken mananin guzel evindeydik evi 1+1 kullanimi olmasina ragmen bizi agirladi gitmeden havlu, disfircasi, ve terlikler 😁😁

ince detaylara gelelim mana asiri titiz eve giren redbullar biralar yikaniyo o derece😁( bende balkon oldugu icin balkona birakip ertesi gun iceri alma sansim var)

Eve girer girmez bi dusa sokuyo sizi 😁 Sonra salona tesrif edebiliyosunuz biliniz😃 Evine ve zevkine bayildim mana cansin seviliyosun guzel KADIN 💋💋
Bensiz 😅😅

Rio Çevrimdışı

Rio

29 Şub 2020
1,308
1,981
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Selamlar 😃

Detayli ve aciklayici referansiniz için teşekkürler 🤣harika bir deneyim olmuş.Sevişmenize sağlik 🤣

Bayer Çevrimdışı

Bayer

İlaç markası ile alakam yoktur. 🙂
14 May 2020
1,246
2,648
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için teşekkürler sende özel anlar bana kalsıncılardansın herhalde🤣

37828yewu2 Çevrimdışı
9 Mar 2020
206
398
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Selamlar 😃

Geldigin icin ben cok tsk ederim canımcim💕 ev 3+1 aslında ama tek oda var yatak odam digerleri kıyafet icin 🤩 orman manzaralı balkonda var aslında arka tarafta...Evet iddali bi sekildi titizim ve hijyenik 🤣 sende seviliyorsun hemde cokk 💕

EBRUSCRT Çevrimdışı

EBRUSCRT

0
Normal Üye
29 Haz 2017
3,673
8,885
Cinsiyetiniz nedir?
Biseksüel Bayan
Geldigin icin ben cok tsk ederim canımcim💕 ev 3+1 aslında ama tek oda var yatak odam digerleri kıyafet icin 🤩 orman manzaralı balkonda var aslında arka tarafta...Evet iddali bi sekildi titizim ve hijyenik 🤣 sende seviliyorsun hemde cokk 💕
giyim odalarini yazmadim yavrum sonucta kullanima kapali 😁😁 ozel onlar benim alanim salon yatak odasi bu arada yatak oasis takimin 20.000 var heralde 🙈

andac Çevrimdışı

andac

0
25 Mar 2017
611
1,262
Kizlari da zampara forumun :)
Ebru hanim sizinle tanismayi cok isterim ancak aynı hatun kişiye kesilirsek medeni ve centilmence yarışalım lutfen :))))

LuckyStrike Çevrimdışı

LuckyStrike

Reklam ve işbirliği için DM lütfen 🤪
26 Şub 2015
934
1,527
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,562
10,735
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Reyiz, kral reverans açmış yine, hunharca sevişmenize sağlık (y)👊

LuckyStrike Çevrimdışı

LuckyStrike

26 Şub 2015
934
1,527
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
LuckyStrike Çevrimdışı

LuckyStrike

26 Şub 2015
934
1,527
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
LuckyStrike Çevrimdışı

LuckyStrike

26 Şub 2015
934
1,527
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
pilotoxi Çevrimdışı
13 Mar 2020
135
140
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Referansınız için teşekkürler Ebru hanım ama biraz daha detaylı olsaydı çok daha güzel olurdu değil mi?;)

pilotoxi Çevrimdışı
13 Mar 2020
135
140
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Hem kibar hem ayrıntı olmuyor mu yani Eylül hanım? Bu zorlamaların hepsi meraktan, meraktan:)

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar