- 11 Mar 2010
- 118
- 367
SPQR
Romalı Yoldaşlar
Mana ile birkaç denemeden sonra sonunda uygun zamanı ayarlayıp görüşme organize etmeyi başardık. Şarabımı aldım . İkinci köprüden önce son çıkış ilerde sağda, ancak trafik sizi geciktirmek için elinden gelen herşeyi yapıyor. Neyseki her zaman yarım saat önce çıkarım yoksa tırmalarım direksiyonu...
O bölgenin bildiğin apartmanlarından . Lokasyon kolay , yakınlarda metro istasyonu varmış ben göremedim. Neyse rutin anlatım ile devam edeyim. Kapı açıldı ve içeri buyur edildim (burayı tekrardan yazacağım
Ne diyorduk , Kapı açıldı ve içeri buyur edildim. Gayet uzun boylu, gayet fit , gayet güleç, çok çok da güzel bir pembiş ile gözgöze geldim. Banyoya yönlendirildim. Havlum ile salona döndüm. Mana Gayet donanımlı bir pembişimiz. İletişimi çok iyi, muhabbet konularında bilgisini hissettiriyor, fikri yoksa çaktırmadan kapatıyor o konuyu. Muhabbet arası pizza bile yedik. Karşılıklı iyi bir iletişim kurduğumuza inanıyorum. Yanlış anlamadıysam sizi iyice tanıyıp özümsüyor sonra harekete geçiyor. Muhabbet ederken kendisini izlemekten büyük keyif aldığım da kayıtlara geçsin. Şahsına munhasır bir görünüşü var , ben çok beğendim, boynu uzun ve sexy bayıldım.
Ve sonunda Mana elimden tuttu ve 15m'lik koridoru sere serpe geçip yatak odasına ulaştık. Çok başarılı design edilmiş memitolar, sert diri bir vücut, harika bir toto, bravo... Oral sex gayet iştahlı ve başarılı, uçuruyor, ancak ben tembelliği sevmem deyip 69'a döndük. Performansı bir anda %50 azaldı, çok keyif aldığını burdan anlamış oldum
Duş ve salona dönüş. Muhabbet daha bir gırla. Birbirimizi daha çok tanıyoruz. Ekonomiden bel altına kadar her telden nıspeten daha kısa bir muhabbet, şarapta azaldı bu arada ve 15m'lik yeni bir yolculuk. Manayı tamamen çıplak bu koridorda yürürken duvara yaslanıp hayranlıkla seyrettiğim bir sahne aklıma kazındı. Her adımından zevk aldım... Neyse, kuruldum yatağa, bu seansımızda A-Level deneyeceğiz. Ölçtük biçtik dedik ki yapabiliriz. Ön sevişme yiyişme depişme ne derseniz deyin kelime karşılığı yok bu sahnelerin. A-Level için ortam gayet temiz, aksiyon gayet yavaş yumuşak milim milim , bir iki santimde mikro ritmi yakalamanız gerekiyor. Kendimi vibratör gibi hissettim
İnsanın Mana dan ayrılası gelmiyor. Hani kendi adıma net ; dinlen seviş dinlen seviş, tenine mükemmel uyumlandım. Umarım Mana da benim kadar keyif almıştır. Favori listeme ekledim Mana yı.
Şarap bittiiii, zaman geçtiii ayrılık vakti geldi, aşağıdaki ayrılık hediyemizi de aldım. Arabaya geçerken düşünüyorum, ne yaşadım lan ben.
Neyse atladım arabaya , köprü yoluna çıkarken Trafik Polisi, haydaa.... Polis yüzüme baktı ben nasıl görünüyorsam pis pis sırıttı ve devam et .....
Sonuç olarak , Mana kısa süreli değil , üzerinde uzun uzun çalışılacak yatakta saatler geçirilecek bir pembişimiz. Bayıldım... Tavsiye etmiyorum ; Bana Kalsın