- 19 Nis 2021
- 10,359
- 23,988
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bak bu kombinden istiyorumBenim hiç iyi şeyler gelmedi aklıma
![]()
Tamam geldiğinde bunu giyerim unutursam yazarsın ama tamam mı balımBak bu kombinden istiyorum![]()
AnlaştıııkTamam geldiğinde bunu giyerim unutursam yazarsın ama tamam mı balım![]()
![]()
![]()
Tamam canım ozaman en kısa zamanda çalışalım da işimiz aksamasınKırmızı klasör üzerinde çalışcaktık bebeğim o geldi aklıma![]()
Toplantı yapacaktık, nasıl da unuttumBenim hiç iyi şeyler gelmedi aklıma
![]()
Aşk olsun nasıl unutursunuzToplantı yapacaktık, nasıl da unuttum![]()
Kravatınla zarafetin birleşmiş, ama tatlılığınla aklımda kalan tek şey sen olabilirsin.Benim hiç iyi şeyler gelmedi aklıma
![]()
Yaaa teşekkür ederimKravatınla zarafetin birleşmiş, ama tatlılığınla aklımda kalan tek şey sen olabilirsin.![]()
Benim hiç iyi şeyler gelmedi aklıma
![]()
Kırmızı özel dosyaları mı incelesek yoksa sınav kağıdını mı incelesekBenim hiç iyi şeyler gelmedi aklıma
![]()
Canımcım, kravata ne hacet, senin isminin geçmesi yeterli insanın aklına başka düşünceler gelmesi içinBenim hiç iyi şeyler gelmedi aklıma
![]()
Keşke senin gibi güzel bir sekreterim olsaydıBenim hiç iyi şeyler gelmedi aklıma
![]()
PerfectBenim hiç iyi şeyler gelmedi aklıma
![]()
Çok onure olurumAşk olsun nasıl unutursunuzhemen dosyamı alıp geliyorum odanıza
![]()
Takinn ollllÇok kötü şey geldi
![]()
Kırmızı dosya olabilirKırmızı özel dosyaları mı incelesek yoksa sınav kağıdını mı incelesek
Seni yerim canım benimCanımcım, kravata ne hacet, senin isminin geçmesi yeterli insanın aklına başka düşünceler gelmesi için![]()
Çok isteyince oluyormuş belli ki olur belki bir gün olurumKeşke senin gibi güzel bir sekreterim olsaydı![]()
Ozaman odanıza geliyorumÇok onure olurum![]()
HarikasinBenim hiç iyi şeyler gelmedi aklıma
![]()
Ne istersenizOzaman odanıza geliyorumtoplantıda kahve içmek serbest mi
sabah kahvesi iyi olurdu
![]()
Bırak gelsinBu arada çok güzel cevaplar geliyor
Takinn ollll![]()
Hiç yaptınız mı böyle birşeyOfiste gizli sevişmeler geldi valla.
Güzel bir deneyim olmus belli ki unutamamışsınızBen geniş koltukta otururken sizin karşımda bu kıyafet kombini ile ayakta dans ederek yavaşça soyunup usulca yaklaşarak muhteşem bir oral ziyafeti sunmanızı andırıyor![]()
Hahaaaaa öyle de çok anlamlı olmaz mıyönü yanlış.. kravatı sırtına doğru uzatırsan anlamı artar![]()
haliyle beklentiler yüksekHahaaaaa öyle de çok anlamlı olmaz mıcok kötü şeyler olabilir korktummm
Siz şimdi kravatı arkada poz da isterdiniz![]()
Galiba bir şey imzalatacaksınBenim hiç iyi şeyler gelmedi aklıma
![]()
Yok bilmiyorumÖyle bir video var biliyor musun bebiş![]()
Evet bir kez yapmıştım, çok heyecanlı, çok riskli, bir o kadar da tahrik edici benceHiç yaptınız mı böyle birşey![]()
![]()
Ozaman öyle bir poz vermek gerekhaliyle beklentiler yüksek![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!