Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Keyifli, zevkli, ateşli Ecem

Enigma34 Çevrimdışı
17 Eyl 2021
456
1,039
56
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kısa ve öz anlatacağım, yine bir İzmir seyahatini şahane bir kadınla taçlandırdım
Hızlıca organize olduk, iletişim net ve pürüzsüz, konum kolay sayılacak bir yerde, ben şehire yabancı olduğum için biraz zorlandım, görüşme yeri her anlamda ihtiyacı karşılıyor, temiz, özenli, sevimli.
Sevgili @Ecem Arslan resimleri ile aynı, sürprizle karşılaşmazsınız, samimi karşılıyor, çok güzel ikramları var, bana ayırdığı süreyi biraz aştığımız halde en küçük bir imada bulunmadı.
Diğer detaylara gelirsek; yatakta gerçekten çok keyifli, zevk alıyor, zevk veriyor ve bunu istekle yapıyor, tamamen doğal, vücudu çok esnek, pozisyon zenginliği yaratıyor, beyaz ve pürüzsüz bir yeni var, onunla tanışabildiğime gerçekten çok sevindim, umarım tekrar yollarımız kesişir 🥰

Ecem Arslan Çevrimdışı
4 Tem 2025
868
2,808
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Kısa ve öz anlatacağım, yine bir İzmir seyahatini şahane bir kadınla taçlandırdım
Hızlıca organize olduk, iletişim net ve pürüzsüz, konum kolay sayılacak bir yerde, ben şehire yabancı olduğum için biraz zorlandım, görüşme yeri her anlamda ihtiyacı karşılıyor, temiz, özenli, sevimli.
Sevgili @Ecem Arslan resimleri ile aynı, sürprizle karşılaşmazsınız, samimi karşılıyor, çok güzel ikramları var, bana ayırdığı süreyi biraz aştığımız halde en küçük bir imada bulunmadı.
Diğer detaylara gelirsek; yatakta gerçekten çok keyifli, zevk alıyor, zevk veriyor ve bunu istekle yapıyor, tamamen doğal, vücudu çok esnek, pozisyon zenginliği yaratıyor, beyaz ve pürüzsüz bir yeni var, onunla tanışabildiğime gerçekten çok sevindim, umarım tekrar yollarımız kesişir 🥰
Tşk ederim benim içinde zevkliydi 💋🫶

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar