- 2 Haz 2009
- 10,697
- 11,451
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
https:// özel hissettiren kadın @ASYA ANKARA
Evet sevgili forumdaşlar… Bazı insanlar vardır; insanın hayatına girer ama etkisi kolay kolay geçmez. İşte @ASYA ANKARA benim için tam olarak öyle biri
Sadece güzel bir kadın olduğu için değil… yanında hissettirdikleri yüzünden. Çünkü bazı kadınlar sadece görünüşleriyle etkiler, bazıları ise bakışıyla, sesiyle, dokunuşuyla ve insanın içinde bıraktığı o tarifsiz hisle akılda kalır. @ASYA ANKARA ikinci grupta olan nadir kadınlardan biri. Aramızda kilometreler var evet… ama işin garip tarafı şu; insan bazı insanlara uzak olduğunu sadece yanında olmadığında anlıyor. Arada @ASYA ANKARA ile yazışıyoruz, bazen kısa sohbetler ediyoruz ama ne zaman onunla tekrar bir araya gelsem aynı hissi yaşıyorum… Sanki zaman hiç geçmemiş gibi. Sanki uzun bir yolun sonunda insan gerçekten özlediği birine kavuşmuş gibi. @ASYA ANKARA kapıyı açtığı andaki gülümsemesiyle bile insanın bütün yorgunluğunu unutturuyor. O sıcak enerjisi, yaklaşımı, gözlerinin içindeki samimiyet… daha ilk dakikadan insanın içini rahatlatıyor. Ve en güzel tarafı şu; yanında kendinizi yabancı gibi hissetmiyorsunuz. Tam tersine uzun zamandır tanıyormuş hissi veren o doğal sıcaklığı insana ister istemez iyi geliyor. Kadın tanımı yap deseniz herhalde @ASYA ANKARA bu tanıma fazlasıyla yakışır
Çünkü sadece güzel vakit geçirten bir kadın değil; aynı zamanda yanında insanın kendini özel, rahat ve değerli hissedebildiği nadir insanlardan biri. Sohbet ederken bazen yıllardır tanıyormuşsunuz hissi veriyor, bazen gözlerinin içine baktığınızda insanın içini kıpır kıpır eden o çekici kadın haline bürünüyor… Ve bunu hiç zorlamadan tamamen doğal bir şekilde yapıyor. @ASYA ANKARA ile zaman geçirmek gerçekten başka bir şey. Saatler geçiyor ama insan anlamıyor bile
Sohbet ederken ayrı keyif alıyorsunuz, sarıldığınızda ayrı bir huzur hissediyorsunuz. Ve o yakınlık başladığında… işte orada zaman yavaşlıyor sanki. Uzun uzun öpüşmelerin verdiği o sıcaklık, ten uyumu, birbirine gittikçe daha çok yaklaşan iki insanın bıraktığı o yoğun his… Bunlar anlatması kolay şeyler değil
Çünkü bazı anlar vardır; insan sadece fiziksel bir yakınlık yaşamaz gerçekten o anın içinde kaybolur. En etkileyici taraflarından biri de şu; @ASYA ANKARA ile yaşanan her şeyin doğal akması. O yüzden ortaya çıkan uyum daha gerçek daha yoğun ve daha unutulmaz oluyor
Hatta açık söyleyeyim… “Sevişmenin kitabını yaz” deseler bırak kitap yazmayı; @ASYA ANKARA ile geçen zaman için fasikül fasikül ansiklopedi çıkar
Çünkü onunla geçirilen anlar öyle bir iki cümleyle anlatılacak gibi değil. Görüşmenin üzerinden zaman geçti ama etkisi hâla üzerimde
Bazı anlar aklınıza durduk yere gelir ya… işte öyle. Bazen @ASYA ANKARA ’nın bir gülüşü, bazen bir bakışı bazen de sarıldığında hissettirdiği o sıcaklık insanın aklına düşüyor. Bir de şu his var… belki en değerlisi bu. @ASYA ANKARA ’nın yanında insan kendini gerçekten istenen önem verilen ve değer gören biri gibi hissediyor. O yüzden kilometreler bile göze batmıyor
Çünkü bazen yol uzun olsa da yolun sonunda sizi mutlu eden biri varsa o mesafe anlamını kaybediyor. Kısacası @ASYA ANKARA benim için gerçekten çok özel biri. Hem sohbetiyle hem samimiyetiyle hem de yaşattığı o yoğun uyum ve haz ile insanın hayatında iz bırakan kadınlardan biri
İyi ki tanımışım iyi ki yollarımız kesişmiş. Evet sevgili @ASYA ANKARA … “Seni değil aslında kendimi özledim” derler ya… Ben galiba en çok sendeki beni özledim
Yanında daha huzurlu daha mutlu daha arzulu ve daha gerçek hissettiğim o hâlimi… Çünkü @ASYA ANKARA ’nın yanında insan sadece güzel vakit geçirmiyor; aynı zamanda kendini değerli istenen ve özel hissediyor. Bir kadının hem bu kadar çekici hem bu kadar sıcak hem de insana kendini böylesine iyi hissettirmesi gerçekten çok nadir rastlanan bir şey
Belki de bu yüzden @ASYA ANKARA ’dan geriye sadece güzel anlar değil… insanın içinde kalan tarifsiz bir özlem yüzünde istemsiz bir gülümseme ve tekrar tekrar yaşamak isteyeceği o güzel hisler kalıyor
Bazı anlar vardır, insan sadece keyif aldığını değil gerçekten o anın içinde kaybolduğunu hissedersiniz ya
Uzun uzun öpüşmek, tensel uyumu hissetmek, sarıldığında o sıcaklığın karşı tarafa geçtiğini anlamak… işte olay tam da burada başka bir şeye dönüşüyor. Yapmacık değil, hiç değil; tamamen doğal akan bir yakınlık olunca insanın modu da, enerjisi de değişiyor
Bir süre sonra zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsun bile işte anlatılmaz yaşanır denilen şey bu sanırım bulutların üzerinde dans etmek sanki sana verilen bu çok güzel bir armağan müthiş haz şahane ve bitmesini hiç istemediğim bir zaman
Bazı anlar vardır… insan sadece yakınlaşmaz, resmen o hissin içine düşer
Uzun uzun öpüşürken nefeslerin birbirine karışması, tenlerin yavaş yavaş birbirine alışması, sarıldığında o sıcaklığın bütün vücuda yayılması… işte o an insanın modu tamamen değişiyor
Özellikle karşındaki insan bunu sadece yaşatmıyor, aynı zamanda hissediyorsa ortaya çıkan haz çok başka oluyor. Dokunuşların yavaş yavaş artması, aradaki arzunun giderek yükselmesi, bazen sadece bir bakışın bile insanın içini titretebilmesi… Bunlar kolay kolay unutulan şeyler değil
Ve en tehlikeli kısmı şu; bazı yakınlıklar bittiğinde bile bitmiyor… etkisi saatler hatta günler sonra bile insanın teninde ve aklında kalıyor.

İyi ki varsın güzellik @ASYA ANKARA
Bana yaşattığın o güzel anlar o huzur o sıcaklık ve o unutulmaz hisler için çok teşekkür ederim
Saygı ve sevgilerimle… Keyifli forumlar 
Evet sevgili forumdaşlar… Bazı insanlar vardır; insanın hayatına girer ama etkisi kolay kolay geçmez. İşte @ASYA ANKARA benim için tam olarak öyle biri
Bazı anlar vardır, insan sadece keyif aldığını değil gerçekten o anın içinde kaybolduğunu hissedersiniz ya
Uzun uzun öpüşmek, tensel uyumu hissetmek, sarıldığında o sıcaklığın karşı tarafa geçtiğini anlamak… işte olay tam da burada başka bir şeye dönüşüyor. Yapmacık değil, hiç değil; tamamen doğal akan bir yakınlık olunca insanın modu da, enerjisi de değişiyor
Bir süre sonra zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsun bile işte anlatılmaz yaşanır denilen şey bu sanırım bulutların üzerinde dans etmek sanki sana verilen bu çok güzel bir armağan müthiş haz şahane ve bitmesini hiç istemediğim bir zaman
Bazı anlar vardır… insan sadece yakınlaşmaz, resmen o hissin içine düşer
Uzun uzun öpüşürken nefeslerin birbirine karışması, tenlerin yavaş yavaş birbirine alışması, sarıldığında o sıcaklığın bütün vücuda yayılması… işte o an insanın modu tamamen değişiyor
Özellikle karşındaki insan bunu sadece yaşatmıyor, aynı zamanda hissediyorsa ortaya çıkan haz çok başka oluyor. Dokunuşların yavaş yavaş artması, aradaki arzunun giderek yükselmesi, bazen sadece bir bakışın bile insanın içini titretebilmesi… Bunlar kolay kolay unutulan şeyler değil
Ve en tehlikeli kısmı şu; bazı yakınlıklar bittiğinde bile bitmiyor… etkisi saatler hatta günler sonra bile insanın teninde ve aklında kalıyor.
İyi ki varsın güzellik @ASYA ANKARA
Son düzenleme: