- 26 Ağu 2021
- 907
- 3,300
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
- İstatistikte sabit
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Black friday her yere uğramış anlaşılan
Hep bu mesafeler beni bitiriyor
Dora hanım uzun zamandır aklımdaydınız bu güzel haber
Patronlar çıldırtıyorlar @DORA MOON
Kampanyanın, reel görüşmeden farkı olmadığını umut ediyor mavişler
Umarım yaparlarKampanyalar çok güzel de , bizim şehrimize pek gelmiyor![]()
Dimi bende fark ettimBlack friday her yere uğramış anlaşılan![]()
TeşekkürlerBeklediğimiz naif duruş zerafet ve güzellik bu işte![]()
Teşekkürlerharikasın yine
Yok24 Saatlik görüşme kampanyası yok mu?
Nasıl anlamadımKampanyanın, reel görüşmeden farkı olmadığını umut ediyor mavişler![]()
Bir süre devam rica ederimBu güzel bilgilendirme ve paylaşım için teşekkürler @DORA MOON hanım ne kadar zamanımız var acaba![]()
güzel kampanya değerlendirmem lazım
Mutlaka gelecem güzeller güzeli..tabi randevu alabilirsem
Rica ederimBilgilendirme ve güzel fotoğraf için teşekkürler![]()
![]()
![]()
profilde de aynı fiyat yazıyor kampanya nasıl anlamadım
Gecelıge kampanya olsa keske
Şu nedenle sürekli bazı arkadaşlar kampanya fiyatı neydi unuttum yazıyor WhatsApp'tanprofilde de aynı fiyat yazıyor kampanya nasıl anlamadım
Başarılarının devamını dilerim
Kampanya dewam ediyor mu ?
Istek değil ihtiyaç haha
Gamzeli bal yanaklardaki gamzeler ayrı güzel belindeki gamzeler ayrı güzel
Görüşmek üzere o zamanMutlaka gelecem güzeller güzeli..tabi randevu alabilirsem
Randevu alabilirsem diye yazmamın nedeni,whatsapp'tan yazdım alamadım.1.tercihim sendin,ikinci tercih de sen..belki müsait değildin..yılmak yok,yine deneyecem şansımı..Görüşmek üzere o zaman![]()
Balım Özden günlerdir referans açmaya çalışıyorum hata raporu alıyorum olan ne neden açılmıyor böyle güzel eşsiz bi kadına?
Yönetim herkesle konuşabiliyorum referans açabiliyorum balım Özden açamıyorum neden diye sormak bence halkım neden ?
Sevgili joker kadın adını değiştirmiş sonrasında pişman olmuş Balım Özden yapmak istemiş Avrupa Yakası'nda idi Anadolu yakasına geçmiş şimdi Ataşehir'de peki sen neden düzenleme yapmadın ki referans ta açamıyoruz nedenini merak ettim burda daha adı sanı belli olmayan kadınların güncellemeleri eksiksiz gelirken?
Bilmiyorum açıkçası düzelir sanırım belkide siz birşeyi gözden kaçırıyorsunuzBalım Özden günlerdir referans açmaya çalışıyorum hata raporu alıyorum olan ne neden açılmıyor böyle güzel eşsiz bi kadına?
En kısa zamanda düzelecek umarım siz takılmayın görüşmek isteyen araştırırSevgili joker kadın adını değiştirmiş sonrasında pişman olmuş Balım Özden yapmak istemiş Avrupa Yakası'nda idi Anadolu yakasına geçmiş şimdi Ataşehir'de peki sen neden düzenleme yapmadın ki referans ta açamıyoruz nedenini merak ettim burda daha adı sanı belli olmayan kadınların güncellemeleri eksiksiz gelirken?
Referans neden açamıyorum?
İllaki denk geleceğizRandevu alabilirsem diye yazmamın nedeni,whatsapp'tan yazdım alamadım.1.tercihim sendin,ikinci tercih de sen..belki müsait değildin..yılmak yok,yine deneyecem şansımı..![]()
3 saat kaçmaz doya doya
3 saat kaçmaz doya doya
Teşekkürlerİşte bu forumun kalitesini güzelliğini ortaya koyan bir kampanya daha,
SSK olmayanlarada aynı tarifemi uygulanıyor esmer güzeli
SSK sı olmayanada aynı tarifemi uygulanıyor ESMER güzeli
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!