GizemliNota
Normal Üye
- 2 Tem 2026
- 4
- 6
- 46
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Merhaba değerli forum uyeleri evet baslikdan da anlaşılacağı üzere sevgili @İMGE hanim ile temmuz ilk haftasi cok keyifli muhteşem bir görüşme oldu oncelikle sevgili @İMGE gec referans icin ozur dilerim tatil yoğunluğu ve geri dönüş telaşı derken yaklaşık 4500 km uzaklıktan sana bu yaziyi yazmak nasip oldu degerli beyler ben imge hanım ile gecen zamanımı detayları ile yazmaya çalışsam sanirim sayfalar dolusu yazabilirim ama zaten kendisi ile ilgili birbirinden harika nice referans zaten tanitim sayfasinda var ama ben kısaca özetleyecek olursam sicacik samimi icten ışıl ışık gülüşü tatli sohbeti birbirinden nefis ikramlari naif kibar ve bir okadar hanımefendi ev sahibi olmasi gecemi aydınlatan bir misafirlik yasadim koltukdaki sizin nicin orada olduğunuzu hatirlatir şekildeki minik muzip frikikleri odanin hemen kosesinde bulunan vantilatorun esintisi ile uçuş uçuş sacları arasında o tutkulu dudaklar da kaybolmak paha biçilemez yazsam daha da yazilir eminim ama ben kisacasi soyle sonlandirmak istiyorum yazimi Üstadin: dediği gibi> Kalp bir yerden ayrıldığında acı hissediyor ise ya orayı çok sevmiş yada cok degerli hissetmiş < tir der bende yanindan ayrilirken aynen boyle hissettim tekrar tekrar gorusebilmek umidiyle 4500 km uzaklıktan kucak dolusu sevgiler @İMGE