Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme İmge yine bambaşka

31 Eki 2021
129
353
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba Arkadaşlar

İmge Hanım ile kaçıncı görüşmemiz hatırlamıyorum ama her görüşmemiz sanki ilk kez görüşüyormuş gibi heyecanlı geçiyor. Yine kapıyı açar açmaz kendisini görünce tüm dünyadan kopup kendimi bulutların üzerinde hissettim. Muhabbeti ayrı güzel, kendisi apayrı güzel. Saçının telinden ayak parmağına kadar kadın gibi kadın. Ne kadar güzel şeyler yazsam da malesef görmeden anlamanız çok mümkün değil.
Özel anlardan bahsetmiyorum ama aramızda sır olan bir yer var o yerden öpmeye doyamıyorum, çok seviyorum.
Beni çok güzel ağırladığı ve dünyadan kısa süre de olsa koparıp başka dünyalara götürdüğü için kendisine tekrar teşekkür ediyorum. 🦉

Ahmet07121995 Çevrimdışı
9 Ağu 2023
1,844
1,844
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba Arkadaşlar

İmge Hanım ile kaçıncı görüşmemiz hatırlamıyorum ama her görüşmemiz sanki ilk kez görüşüyormuş gibi heyecanlı geçiyor. Yine kapıyı açar açmaz kendisini görünce tüm dünyadan kopup kendimi bulutların üzerinde hissettim. Muhabbeti ayrı güzel, kendisi apayrı güzel. Saçının telinden ayak parmağına kadar kadın gibi kadın. Ne kadar güzel şeyler yazsam da malesef görmeden anlamanız çok mümkün değil.
Özel anlardan bahsetmiyorum ama aramızda sır olan bir yer var o yerden öpmeye doyamıyorum, çok seviyorum.
Beni çok güzel ağırladığı ve dünyadan kısa süre de olsa koparıp başka dünyalara götürdüğü için kendisine tekrar teşekkür ediyorum. 🦉
Güzel yorum için teşekkürler imge her şeyin en güzeline layık

İMGE Çevrimdışı

İMGE

LİVE YOUR DREAMS😜
13 Haz 2021
2,185
6,449
Merhaba Arkadaşlar

Çok tatlısın 🥹 ben de senin yanında çok iyi hissediyorum 🥰 daha güzel anlar paylaşmak dileğiyle bebeğim 🙏🏻 iyi ki varsın ❤️😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar