Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Nötr Görüşme imge iyi güzel ama

hakanakarcan1 Çevrimdışı
24 Eyl 2019
3
0
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Başlıktan da anlaşılacağı üzere imge iyi güzel ve forumdaki çoğu arkadaşımızdan daha iyi bu işte. Aması şu ki çok fazla üst üste görüşme almanın negatif yanlarını yansıtıyor. Bunu bırakıp ücretini artırsa hem onun için hem bizim için güzel olur. İletişim kurarken çok zorlanıyor. Stresi size yansıtıyor.

Yatakta on numara kız. Ama bu nedenden dolayı negatif yorum yapılmalı ki farkında olsun bu durumun.

Bir daha görüşür müyüm : belki

Moderatör tarafında düzenlendi:
17 Eki 2022
41
27
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Hocam sizin amaç biraz farklı galiba fake referanslarla şurdaki oluşan güven durumunu dağıtmayalım

Kuzey33 Çevrimdışı
8 Kas 2019
117
169
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Forumdaş sende galiba bir sıkıntı var gibi kardeş istersen bir kaç tane daha referans yaz bizde eğlenelim burada bilgi sahibi oluruz en azından sayende

İMGE Çevrimdışı

İMGE

LİVE YOUR DREAMS😜
13 Haz 2021
2,185
6,449
Başlıktan da anlaşılacağı üzere imge iyi güzel ve forumdaki çoğu arkadaşımızdan daha iyi bu işte. Aması şu ki çok fazla üst üste görüşme almanın negatif yanlarını yansıtıyor. Bunu bırakıp ücretini artırsa hem onun için hem bizim için güzel olur. İletişim kurarken çok zorlanıyor. Stresi size yansıtıyor.

Yatakta on numara kız. Ama bu nedenden dolayı negatif yorum yapılmalı ki farkında olsun bu durumun.

Ben nickten çıkaramadım sizi rica etsem WhatsApp tan ulaşır mısınız?

Siz benimle iletişim kuramamış olabilir misiniz acaba? Çünkü görüşme yaptığım kişilerle iletişim sorunum olsaydı daha önceden de geribildirim alabilir bu durumu iyileştirebilirdim.

Kim olduğunuzu gerçekten çıkaramadım WhatsApptan yazarsanız tam olarak size ne yansıtmışım bir kontrol edeyim.

Kuzey33 Çevrimdışı
8 Kas 2019
117
169
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Siz benimle iletişim kuramamış olabilir misiniz acaba? Çünkü görüşme yaptığım kişilerle iletişim sorunum olsaydı daha önceden de geribildirim alabilir bu durumu iyileştirebilirdim.

Kim olduğunuzu gerçekten çıkaramadım WhatsApptan yazarsanız tam olarak size ne yansıtmışım bir kontrol edeyim.
Star Eylül’e yazmış ispatlamak için mecbur değilmiş ve komik olmayın diye arkadaşın bugün bir çok kişi için nötür ve olumsuzluk gününe denk gelmiş sanırım

STAR Çevrimdışı

STAR

Forum Destekçisi
26 May 2020
8,457
22,009
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan

Arkadaş bize cephe almış.🤭

İhsan Baysal Çevrimdışı
24 Eki 2022
117
143
49
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Aman cevap verme sonra gidip görüşüyorsun. Bu da iletişimi sorunluya bir cevap 😁😁

Avtandil Çevrimdışı
1 Şub 2021
696
941
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Sevgili @İMGE biz sizi biliyoruz şüphemiz yok da arkadaşı hala çözemedik kılıcı eline aldı sallıyor kime ne denk gelirse 🤔🤔🤔

İMGE Çevrimdışı

İMGE

LİVE YOUR DREAMS😜
13 Haz 2021
2,185
6,449
Star Eylül’e yazmış ispatlamak için mecbur değilmiş ve komik olmayın diye arkadaşın bugün bir çok kişi için nötür ve olumsuzluk gününe denk gelmiş sanırım
Ne demek ispatlamak zorunda değilmiş kolay mı insanları karalamak böyle bir saçmalık mı varmış 😂 alla alla ben çok merak ediyorum şu an altından ne çıkacak 😁

ZeuS Çevrimdışı

ZeuS

0
27 Kas 2009
731
1,009
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ya arkadaş sen sıkıntılı mısın? Bir insan aynı gün 5-6 tane olumsuz referansı nasıl yazar?

ZeuS Çevrimdışı

ZeuS

0
27 Kas 2009
731
1,009
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bence hepimizle hayallerinde görüştü ve hayali görüşmelerinin sonuçlarını yazdı buraya sjahhajahahq😂😂🤣😁
böyle bir şeyin olabileceğine hiç ihtimal vermiyorum.Adam resmen sabote etmeye gelmiş gibi.

LasTRomaNce Çevrimdışı

LasTRomaNce

Mekânım denizler
13 Ara 2019
3,093
4,160
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Altını imzalarim...😉
puhahahaha....😅😅😅
Şimdi de tombaladan @İMGE çıktı 😅

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar