Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme İlk sanal deneyim

Hemsireis37 Çevrimdışı
25 Kas 2025
95
115
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Arkadaşlar merhabalar. Uzun süredir radarımda olan fakat iş yoğunluğu münasebetiyle İstanbul’a yolum düşemediğinden bir türlü tanışma fırsatı bulamadığım ve görüşmeyi çok istediğim Cansu hanımın sanal görüşmelere başladığını duyunca hemen kendisiyle iletişime geçtim. Aslında kendisi çok uzun zaman önce sanal görüşme yapıyordu fakat bırakmıştı. Öncelikle kendisine ilk sanal görüşmesini benimle yaptığı için teşekkür ederim. Kendisiyle yaptığımız sanal görüşme içerisinde hem karşılıklı birbirimizi tanımak adına sohbet ettik hem de ikili ilişkiler hakkında konuştuk. Kendisi çok canayakın sohbeti olan güzel bir hanımefendi. Sanal görüşme içerisinde yaptıklarına gelince de kendisi değişik açılarda görüşme sağlıyor. Ben çok memnun ayrıldım görüşecek arkadaşlara tavsiye ederim.

Triball Çevrimdışı
24 Ara 2025
25
63
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Boş iş

Cansu kaya Çevrimdışı
23 Haz 2019
3,762
10,500
Arkadaşlar merhabalar. Uzun süredir radarımda olan fakat iş yoğunluğu münasebetiyle İstanbul’a yolum düşemediğinden bir türlü tanışma fırsatı bulamadığım ve görüşmeyi çok istediğim Cansu hanımın sanal görüşmelere başladığını duyunca hemen kendisiyle iletişime geçtim. Aslında kendisi çok uzun zaman önce sanal görüşme yapıyordu fakat bırakmıştı. Öncelikle kendisine ilk sanal görüşmesini benimle yaptığı için teşekkür ederim. Kendisiyle yaptığımız sanal görüşme içerisinde hem karşılıklı birbirimizi tanımak adına sohbet ettik hem de ikili ilişkiler hakkında konuştuk. Kendisi çok canayakın sohbeti olan güzel bir hanımefendi. Sanal görüşme içerisinde yaptıklarına gelince de kendisi değişik açılarda görüşme sağlıyor. Ben çok memnun ayrıldım görüşecek arkadaşlara tavsiye ederim.
Teşekkür ederim, çok keyifli de sohbet ettik bence, güzel bir paylaşım oldu benim için de😘

Cansu kaya Çevrimdışı
23 Haz 2019
3,762
10,500
Size boş gelen başkasına dolu gelebilir, neden hemen bu şekilde bir mesaj? Neden insanların yapmak istediklerine saygı duyamiyorsunuz. Hoşunuza giden bir durum değilse yorum yazma zorunlulugunuz yok, kim zorluyorki sizi bu yazılan yazının altına bu paylaşımı yapıyorsunuz.

Sizin paylaşımlarınız da birisinin hoşuna gitmeyen birşey olduğunda, bu şekilde bir yorum yazılması hosmu yani?

Başkalarının istekleri size dolu gelmeye bilir. Alan memnun veren memnun

Boş iş demek nedir ya, başka insanların duygularına biraz saygı gösterin bence...

Triball Çevrimdışı
24 Ara 2025
25
63
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Size boş gelen başkasına dolu gelebilir, neden hemen bu şekilde bir mesaj? Neden insanların yapmak istediklerine saygı duyamiyorsunuz. Hoşunuza giden bir durum değilse yorum yazma zorunlulugunuz yok, kim zorluyorki sizi bu yazılan yazının altına bu paylaşımı yapıyorsunuz.

Sizin paylaşımlarınız da birisinin hoşuna gitmeyen birşey olduğunda, bu şekilde bir yorum yazılması hosmu yani?

Başkalarının istekleri size dolu gelmeye bilir. Alan memnun veren memnun

Boş iş demek nedir ya, başka insanların duygularına biraz saygı gösterin bence...
Boş iş. Teşekkürler.

Ramirez Çevrimdışı
21 May 2009
182
86
Cinsiyetiniz nedir?
Tüm dünyada yapılan bir şey bu ve çok fazla ilgi duyan kitle var. Demek ki insanlar bundan keyif alıyor. Bu yüzden sosyal medyada gelişi güzel yazanlar gibi en azından burada yazmamaya dikkat etmek lazım. Üstüne aynı şeyi tekrar etmek. İnsanlar referansları deneyimlerini paylaşmak için yaparlar. Tercihlerine laf edilsin diye değil.

Son düzenleme:
Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,708
11,512
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için yaşayana yaşatana teşekkürler

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
15,803
13,217
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
bilgilendirme için teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar