Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme ilk deneyim :)

MightyS

Normal Üye
8 Ara 2021
10
38
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Selamlar herkese,

Bugün, hayatımda benim için "yok artık" dedirtecek bir gündü. Daha önce farklı partnerlerim, görüştüğüm kişiler olsa da, bu görüşmemi sanki bir ilkmiş gibi yaşadım yalan yok. Başta klasik sohbetler edilse de İmge ile hem sevişmek hem de konuşmak bi yerden sonra muazzam hissettirmeye başladı.

Sadece fiziksel değil, karakter olarak da beni bu kadar tatmin etmiş olması, hala şaşkın olmamın sebebi. Bu yüzden ilk deneyimimmiş gibi hissettim. Hem ipeksi teni hem ipeksi sözleriyle gerçekten beni mest etti. Ekrana bakarken şu an mal gibi sırıtıyorum ve engel olamıyorum. Açıkçası yaşadıklarımı kelimelere dökmekte de zorlanıyorum, o yüzden burada kesiyorum.

Teşekkürler güzellik, tekrar görüşeceğiz zaten :)

Nikola Çevrimdışı

Nikola

0
11 Ocak 2019
422
569
Cinsiyetiniz nedir?
Samimi paylaşım için teşekkürler, malesef kontrolsüz sırıtma gibi bir yan etkisi var sevgili @imge 'nin 😇😇😇

ibo993 Çevrimdışı

ibo993

0
12 Ara 2018
670
1,601
33
Cinsiyetiniz nedir?
Güzel paylaşımda nasıl becerdin sana geri yazmasını yazdim geri bile dönmedi 🤣

Arda Tuna Çevrimdışı
13 Eki 2021
1,971
3,629
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Işte budur bir erkek görüşme sonrası etrafına mal gibi bakıyorsa olay tamamdır😆😆😆

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,562
10,735
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Samimi paylaşım için teşekkürler...

İMGE Çevrimdışı

İMGE

LİVE YOUR DREAMS😜
13 Haz 2021
2,185
6,449
Selamlar herkese,

Bugün, hayatımda benim için "yok artık" dedirtecek bir gündü. Daha önce farklı partnerlerim, görüştüğüm kişiler olsa da, bu görüşmemi sanki bir ilkmiş gibi yaşadım yalan yok. Başta klasik sohbetler edilse de İmge ile hem sevişmek hem de konuşmak bi yerden sonra muazzam hissettirmeye başladı.

Sadece fiziksel değil, karakter olarak da beni bu kadar tatmin etmiş olması, hala şaşkın olmamın sebebi. Bu yüzden ilk deneyimimmiş gibi hissettim. Hem ipeksi teni hem ipeksi sözleriyle gerçekten beni mest etti. Ekrana bakarken şu an mal gibi sırıtıyorum ve engel olamıyorum. Açıkçası yaşadıklarımı kelimelere dökmekte de zorlanıyorum, o yüzden burada kesiyorum.

Canım benim beraber geçirdiğimiz süre boyunca sen de beni çok iyi hissettirdin 😇 duruşun konuşman tavırların çok nazik kibar bir beyefendi tanıdım🤎 iyi ki tanışmışız🥰 böyle güzel hissettirmiş olmaktan da ayrıca çok mutluyum😍🌸 ben de teşekkür ederim her zaman beklerim💋kendine iyi bak çikolatam🙏🏻😁🤎🤎🤎

Son düzenleme:
Planornot Çevrimdışı
7 Eki 2020
568
616
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Selamlar herkese,

Doğru kadinla her erkeğin gardı ister istemez düşer. @İMGE den bir porsiyon mallık ben de istiyorum mümkünse. :unsure: 🤷‍♂️:geek::love:

İMGE Çevrimdışı

İMGE

LİVE YOUR DREAMS😜
13 Haz 2021
2,185
6,449
Güzel paylaşımda nasıl becerdin sana geri yazmasını yazdim geri bile dönmedi 🤣
Evet nickinizden kontrol ettim yazmışsınız ama geç görmüşsem mesajınızı dönüş yapmamışımdır sizin için sıkıntı teşkil etmemesi adına. Profilimde de yazmış olduğum gibi mesajınıza telefonunuzun müsaitlik durumunu eklememişseniz geç gördüğüm mesajlara dönüş yapmıyorum 🥰 tekrardan iletişim kurabilirsiniz sevgiler 💙😘

Thorrr Çevrimiçi

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
8,627
7,309
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Selamlar herkese,

Paylaşim icn teşekkürler

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
15,807
13,226
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar