Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme İkinci Seans Fark Yarattı.

cisufun41

Normal Üye
8 Nis 2025
7
59
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba,

Giriş ile başlarsam, geçtiğimiz cumartesi @ARZU Hanım ile güzel bir iki saat geçirdim. Meraklıları için önden bilgi vermek gerekirse, evi Çakmak Metrosu'na 1,3 km uzaklıkta. Araçla gidecekler için park sıkıntısı olmaz, rahatlıkla yer bulunabiliyor.

Gelişme bölümünde beni kapıda çok seksi bir kadın karşıladı. Benim için çok önemli değil ama ikramları, misafirperverliği vs. oldukça boldu. Asıl mesele ise beni cezbeden, beklentimi fazlasıyla karşılayan ve özellikle ikinci seansta yaşadığım unutulmaz dakikalardı.

Muhabbet, sohbet ve duştan sonra ilk randevuya başladık. Tabii ilk defa bu kadar karanlık, loş ışıklı bir odada romantik bir başlangıç yaptığım için biraz alışma süreci yaşadım. Buna rağmen ilk seansı güzel bir şekilde tamamladık.

Sonuç kısmında ise tekrar ara verip biraz dinlendikten sonra asıl ikinci seans başladı. İşte beni benden alan, "İyi ki bu akşamı yaşamışım." dedirten an da buydu. Topuklu ayakkabılarıyla, seksi eteğiyle ve o muhteşem oralıyla beni ateşleyen bu güzel kadın, daha sonrasında cowgirl ile devam ettiğimiz, tam dozunda dirty talk ile beni iyice zevke getiren ve devamında misyoner ile zirveye çıktığımız anları yaşattı. Son olarak ayna karşısındaki doggy ile final yapıp gerçekten muhteşem anlar yaşattı. Uzun zamandır bu kadar güzel ve zevkli bir akşam geçirmemiştim.

Tekrar Arzu Hanım'a bana bu güzel anları yaşatıp misafir ettiği için teşekkür ederim. Tekrar görüşmek üzere.

scaglietti

Normal Üye
15 Eyl 2025
24
27
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Referans için teşekkürler üstad, fakat keşke metroya 1.3 km uzakta kısmını açık şekilde belirtmeseydiniz. Gizlilik ve hanımefendilerin güvenliği açısından bu tarz bilgileri açığa çıkarmayı kendi adıma sakıncalı buluyorum. Umarım yanlış anlamazsınız dediklerimi, esenlikler.

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,704
11,511
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,704
11,511
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için yaşayana yaşatana teşekkürler

ARZU Çevrimdışı
17 Ocak 2021
7,479
23,170
Merhaba,

Giriş ile başlarsam, geçtiğimiz cumartesi @ARZU Hanım ile güzel bir iki saat geçirdim. Meraklıları için önden bilgi vermek gerekirse, evi Çakmak Metrosu'na 1,3 km uzaklıkta. Araçla gidecekler için park sıkıntısı olmaz, rahatlıkla yer bulunabiliyor.

Gelişme bölümünde beni kapıda çok seksi bir kadın karşıladı. Benim için çok önemli değil ama ikramları, misafirperverliği vs. oldukça boldu. Asıl mesele ise beni cezbeden, beklentimi fazlasıyla karşılayan ve özellikle ikinci seansta yaşadığım unutulmaz dakikalardı.

Muhabbet, sohbet ve duştan sonra ilk randevuya başladık. Tabii ilk defa bu kadar karanlık, loş ışıklı bir odada romantik bir başlangıç yaptığım için biraz alışma süreci yaşadım. Buna rağmen ilk seansı güzel bir şekilde tamamladık.

Sonuç kısmında ise tekrar ara verip biraz dinlendikten sonra asıl ikinci seans başladı. İşte beni benden alan, "İyi ki bu akşamı yaşamışım." dedirten an da buydu. Topuklu ayakkabılarıyla, seksi eteğiyle ve o muhteşem oralıyla beni ateşleyen bu güzel kadın, daha sonrasında cowgirl ile devam ettiğimiz, tam dozunda dirty talk ile beni iyice zevke getiren ve devamında misyoner ile zirveye çıktığımız anları yaşattı. Son olarak ayna karşısındaki doggy ile final yapıp gerçekten muhteşem anlar yaşattı. Uzun zamandır bu kadar güzel ve zevkli bir akşam geçirmemiştim.

Tekrar Arzu Hanım'a bana bu güzel anları yaşatıp misafir ettiği için teşekkür ederim. Tekrar görüşmek üzere.
Canım bu güzel referansın için ben teşekkür ederim Seni tanıdığıma çok memnun oldum. Loş ışık fonda ateşli bir sevisme müziği num ısıkları romantizm olmazsa olmazımdır🔥Sende deneyimlemiş oldun memnun kalmana cok sevindim 🤩. Evet avrupa yakasından gelecek misafirlerim icin marmaray ve cakmak metro ya yakın bir lokasyondayım aynı zamanda finans Kent atesehire de cok yakınım Ümraniye ve Ataşehir'in ortasında kalan bir lakasyon. Ama km silsek iyi olur gibi 🤭 Seni tanımak çok güzeldi ben tesekkür ederim değerli vaktini ayırıp yazdığın referans için kalemine sağlık yine yeniden sevismek dileği ile🔥🔥

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar