Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Huzurun adresi CANsel

Alexarda10

Normal Üye
9 Eki 2024
3
24
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bilmem kaç kere görüştük ama foruma tekrar katıldığını söyleyince yazmadan geçmek istemedim. Daha evine girer girmez bi huzur ve mutluluk kaplanıyor. Evi temiz, kendi temizi falan geçiyorum. Onunla vakit geçirmek, muhabbet etmek, dünyadan uzaklaşıp başka diyarlara göç etmek bambaşka. Her anı özel kılan özel bir kadın. Fırsat buldukça görüşmeye devam edeceğim. Seviliyorsun Cansi @Cansel Ulusoy

Cansel Ulusoy Çevrimdışı

Cansel Ulusoy

Forum Destekçisi
19 Nis 2021
10,359
23,988
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bilmem kaç kere görüştük ama foruma tekrar katıldığını söyleyince yazmadan geçmek istemedim. Daha evine girer girmez bi huzur ve mutluluk kaplanıyor. Evi temiz, kendi temizi falan geçiyorum. Onunla vakit geçirmek, muhabbet etmek, dünyadan uzaklaşıp başka diyarlara göç etmek bambaşka. Her anı özel kılan özel bir kadın. Fırsat buldukça görüşmeye devam edeceğim. Seviliyorsun Cansi @Cansel Ulusoy
İnanki bende saymadım ama her görüşme diğerinden güzel 🥰canım benim seni misafir etmek benim için çok keyifli herşey karşılıklı sende çok tatlısın kalbin çok güzel hele o panik hallerin seni daha da tatlı yapıyor 🥰 biz daha çok gider geliriz o diyarlara 😎😉kalbin kadar güzel düşüncelerin beni çok mutlu etti çok teşekkür ediyorum 🥰 🥰 🥰 sen fırsat buldukça bende müsait olduğum sürece seni misafir etmeye çalışacağım sende çok seviliyorsun kocaman öpüyorum seni 💋 💋 💋 en kısa zamanda tekrar görüşmek dileğiyle bebiş🥰🥰😉😉😎😎❤️❤️❤️

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,708
11,515
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Gerçekten tanımak istediğim pembişlerden birisi @Cansel Ulusoy bir iki kere şansımı denedim denk gelemedim kısmet belki bir gün inş

Paylaşım için yaşayana yaşatana teşekkürler

Cansel Ulusoy Çevrimdışı

Cansel Ulusoy

Forum Destekçisi
19 Nis 2021
10,359
23,988
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Gerçekten tanımak istediğim pembişlerden birisi @Cansel Ulusoy bir iki kere şansımı denedim denk gelemedim kısmet belki bir gün inş

Paylaşım için yaşayana yaşatana teşekkürler
Çok teşekkür ederim 🤗 güzel mesajınız için 🥰 evet bir kaç defa denk gelemedik haklısınız bende sizi tanimak isterim inşallah en kısa zamanda İzmir'e yolunuz düşerse bekliyorum tanışmak dileğiyle 💋💋🤗🤗🥰🥰

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar