Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Hicran ile

1 Ağu 2021
54
76
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese selamlar. @hicran_sisli hanım ile incall görüşme için 1 gün önceden iletişime geçtim ve 3 saatlik randevu için sözleştik. Evinin konumu karmaşık değil. Ben toplu taşıma kullandığım için otopark konusunda bir fikrim yok hiç dikkat etmedim. Seksi mini elbiseli olarak karşıladı beni kapıda. Evi geniş ve ferah, bu yaz sıcaklarında en gerekli eşyalardan olan klima mevcut. Harika bir teni var. Yatakta uyumlu ve tatmin edici. Ben kalça seven bir insanım ve açıkçası aşırı doz popoya maruz kaldım diyebilirim ;) Her seans sonrası kıyafet değiştirmesi de çok hoşuma gitti. Tatmin edici bir görüşmeydi. Her şey için teşekkür ederim güzel kadın ❤️

hicran_sisli Çevrimdışı
18 Eyl 2023
318
2,225
26
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Herkese selamlar. @hicran_sisli hanım ile incall görüşme için 1 gün önceden iletişime geçtim ve 3 saatlik randevu için sözleştik. Evinin konumu karmaşık değil. Ben toplu taşıma kullandığım için otopark konusunda bir fikrim yok hiç dikkat etmedim. Seksi mini elbiseli olarak karşıladı beni kapıda. Evi geniş ve ferah, bu yaz sıcaklarında en gerekli eşyalardan olan klima mevcut. Harika bir teni var. Yatakta uyumlu ve tatmin edici. Ben kalça seven bir insanım ve açıkçası aşırı doz popoya maruz kaldım diyebilirim ;) Her seans sonrası kıyafet değiştirmesi de çok hoşuma gitti. Tatmin edici bir görüşmeydi. Her şey için teşekkür ederim güzel kadın ❤️
Teşekkür ederim cnm yine beklerim 💋

Faar Çevrimdışı

Faar

0
15 Ağu 2018
4,224
2,995
Cinsiyetiniz nedir?
referans için teşekkürler sevişmenize sağlık.

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,704
11,511
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için yaşayana yaşatana teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar