Art Vandaley
Normal Üye
- 29 Eki 2020
- 27
- 69
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Gectigimiz gunlerde @TADIM la 3 saatlik bir gorusme gerceklestirdik. Normalde referans yazmak pek tercih ettigim birsey degil ama @TADIM her turlu referansi fazlasiyla hakediyor. Attigim tanisma mesajindan odadan ugurlayana kadar en ufak bir sorun yasamadim. Iletisim gayet kolay. Yeter ki siz kendinizi ve ne istediginizi duzgun bir sekilde anlatin.
Tadim'in guzelligi zaten hemen her referansta belirtilmis. Su kadarini soyliyeyim. Kendisi o kadar guzel ki, arada insan ben su an ne yasiyorum diye dusunmeden edemiyor. Yatak kisminda da gayet tatmin edici ve sizi memnun etmek icin elinden geleni yapiyor.
Kendisine beni kirmayip gece gec saat olmasina ragmen otelime kadar geldigi icin tesekkur ederim.
Tadim'in guzelligi zaten hemen her referansta belirtilmis. Su kadarini soyliyeyim. Kendisi o kadar guzel ki, arada insan ben su an ne yasiyorum diye dusunmeden edemiyor. Yatak kisminda da gayet tatmin edici ve sizi memnun etmek icin elinden geleni yapiyor.
Kendisine beni kirmayip gece gec saat olmasina ragmen otelime kadar geldigi icin tesekkur ederim.