Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Hayata biraz Aylin'li bir mola vermek 2

sirresul19 Çevrimdışı
24 Eki 2022
253
274
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Biraz gecikmiş bir referans olsa da @AylinAylin hanım ile ikinci kez bir araya gelmenin ayrıcalığını yaşadım. İlk görüşmede bıraktığı iz güçlüydü ama bu buluşma çok daha derin bir anlam kazandı.
Ne acele ettiren bir tavır ne de mesafe koyan bir yaklaşım, insanın içinde güven bırakan bir denge.

Kelimeler ilerledikçe, hava değişti, anlamlar yoğunlaştı, saatler önemini kaybetti.
Beklenmedik bir anda, kontrolü ele alan o hamle geldi, kaçmak istemeyeceğim, tam da orada olmak isteyeceğim.
Aramızdaki çekim, insanın kendini anda yitirmesine yol açacak kadar etkileyici.
Bir an için her şey sustu; geçmiş, gelecek, beklentiler… sadece o dokunuş ve alevlenen öpüşler.
Bazı anıların sizi yakmadığını, sadece daha canlı hissettirdiği bir anı.

Yine yeniden "Hayata biraz Aylin'li bir mola vermek iyi gelecek."
@AylinAylin
hanım bana ayırdığınız değerli vakit için teşekkürler, tekrar görüşmek dileğiyle.

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,704
11,511
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Biraz gecikmiş bir referans olsa da @AylinAylin hanım ile ikinci kez bir araya gelmenin ayrıcalığını yaşadım. İlk görüşmede bıraktığı iz güçlüydü ama bu buluşma çok daha derin bir anlam kazandı.
Ne acele ettiren bir tavır ne de mesafe koyan bir yaklaşım, insanın içinde güven bırakan bir denge.

Kelimeler ilerledikçe, hava değişti, anlamlar yoğunlaştı, saatler önemini kaybetti.
Beklenmedik bir anda, kontrolü ele alan o hamle geldi, kaçmak istemeyeceğim, tam da orada olmak isteyeceğim.
Aramızdaki çekim, insanın kendini anda yitirmesine yol açacak kadar etkileyici.
Bir an için her şey sustu; geçmiş, gelecek, beklentiler… sadece o dokunuş ve alevlenen öpüşler.
Bazı anıların sizi yakmadığını, sadece daha canlı hissettirdiği bir anı.

Yine yeniden "Hayata biraz Aylin'li bir mola vermek iyi gelecek."
@AylinAylin
hanım bana ayırdığınız değerli vakit için teşekkürler, tekrar görüşmek dileğiyle.
Paylaşım için yaşayana yaşatana teşekkürler .

zech Çevrimdışı
17 Şub 2021
187
170
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
bazen çok şaşırıyorum, ücretli bir birlikteliğe bu kadar anlam yüklemek çok ilginç geliyor.
şairin mısralarından dökülmüş hikayeler gibi.
ama aslında sen orda karşı taraf neticesi belli bir objesin.
inanın bu tarz hikayeler anlatanların kafasında olmak istiyorum.
ne içiyorsunuz ya da bir şey mi kullanıyorsunuz, bize de söyleyin biz de yapalım.

sirresul19 Çevrimdışı
24 Eki 2022
253
274
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İnsan, parayla da olsa bir karşılaşmaya duygu, hayal ve hikaye yükleyebilir. Bu bir yanılgı değil, insan olmanın bir sonucu.

Herkes hayatı sizin kadar düz okumak zorunda değil. Bir şey kullanmak mı ASLA. Sadece senin görmek istemediğin yerde başkası anlam bulabiliyor.
bazen çok şaşırıyorum, ücretli bir birlikteliğe bu kadar anlam yüklemek çok ilginç geliyor.
ne içiyorsunuz ya da bir şey mi kullanıyorsunuz, bize de söyleyin biz de yapalım.

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE VE SAĞLIKLI OLUNCA GÜZEL!
6 Haz 2018
6,573
9,055
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan

İnsanların artık neyi, nasıl ifade ettiklerine de mi tahammülümüz kalmadı toplumca ya?
Referans benim diye yazmıyorum bunu, başka birinin referansının altına yazılsa da yazardım. İnsanca, kendi bakış açısından, kendi dilinden öyle yazmış. Demek ki onun intibası bu!
Bir şey mi kullanıyorsunuz filan, yakışmamış.

Sizden bir görüşme ve referans rica etsek de nasıl olması gerekiyor idrakına varsak...

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar