- 24 Eki 2022
- 253
- 274
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Biraz gecikmiş bir referans olsa da @AylinAylin hanım ile ikinci kez bir araya gelmenin ayrıcalığını yaşadım. İlk görüşmede bıraktığı iz güçlüydü ama bu buluşma çok daha derin bir anlam kazandı.
Ne acele ettiren bir tavır ne de mesafe koyan bir yaklaşım, insanın içinde güven bırakan bir denge.
Kelimeler ilerledikçe, hava değişti, anlamlar yoğunlaştı, saatler önemini kaybetti.
Beklenmedik bir anda, kontrolü ele alan o hamle geldi, kaçmak istemeyeceğim, tam da orada olmak isteyeceğim.
Aramızdaki çekim, insanın kendini anda yitirmesine yol açacak kadar etkileyici.
Bir an için her şey sustu; geçmiş, gelecek, beklentiler… sadece o dokunuş ve alevlenen öpüşler.
Bazı anıların sizi yakmadığını, sadece daha canlı hissettirdiği bir anı.
Yine yeniden "Hayata biraz Aylin'li bir mola vermek iyi gelecek."
@AylinAylin hanım bana ayırdığınız değerli vakit için teşekkürler, tekrar görüşmek dileğiyle.
Ne acele ettiren bir tavır ne de mesafe koyan bir yaklaşım, insanın içinde güven bırakan bir denge.
Kelimeler ilerledikçe, hava değişti, anlamlar yoğunlaştı, saatler önemini kaybetti.
Beklenmedik bir anda, kontrolü ele alan o hamle geldi, kaçmak istemeyeceğim, tam da orada olmak isteyeceğim.
Aramızdaki çekim, insanın kendini anda yitirmesine yol açacak kadar etkileyici.
Bir an için her şey sustu; geçmiş, gelecek, beklentiler… sadece o dokunuş ve alevlenen öpüşler.
Bazı anıların sizi yakmadığını, sadece daha canlı hissettirdiği bir anı.
Yine yeniden "Hayata biraz Aylin'li bir mola vermek iyi gelecek."
@AylinAylin hanım bana ayırdığınız değerli vakit için teşekkürler, tekrar görüşmek dileğiyle.