berlin
Normal Üye
- 1 Nis 2021
- 32
- 27
- 44
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Uzun süredir forumdan takip ettiğim Afrodit ile görüşmek için fırsat kolluyordum Normalde Ankara dışında yaşıyorum bu yüzen bir şekilde Ankaraya gitmeyi kolluyordum İstanbul tarafında işimin erken biteceğini anladığım an kendisine yazdım sağolsun kendisi çok hızlı bir dönüş yaptı ve akşam için sözleştik Işim biter bitmez yola koyuldum yolda iken attığı mesajlarla zaten kalp çarpıntılarınız tavan oluyor ve ben ne yaşıyorum demeye başlıyorsunuz üç saatlik yol nasıl geçti anlamadım Rezidansı park yeri giriş kolaylığı vb anlatmaya gerek yok hepsi üst düzey Kapı açılıyor ve vay vay vay Fotoğraflardaki güzelliği kaçla çarpın bilemedim kapıdan girince bir Eror verdim bende bir mavi ekran oluştu bir duraksadım bir donup kaldım Afrodit bunu anladı ve hadi ama geldin işte artık heyecan yapmana gerek yok gibi bir cümle kurdu ve koltuğa geçtik ikramlar hepsi inanılmaz ve aniden öpmeye başladı böyle bir istek arzu ten koku yok ben yoldan geldiğim için müsadesini istedim bir duş aldım evi mükemmel tertemiz duştan çıktıktan sonra bir süre daha sohbet ettik bu arada viski bitti hemen sipariş etti gönlü de bol bir insan Sonrasında kendimi sevgilimin yanında hisseden okşamalar uzun uzun öpücükler ki bayılırım ben daha fazla dayanamayıp muhteşem göğüslerine yapıştım sonra önümde eğilip göğüslerinin arasında yaptığı şov ve gözlerimin içine bakarak yaptığı muhteşem dakikalarca süren orallar 3 saatlik görüşme boyunca geçen inanılmaz anlatılmaz yaşanır dakikalar İnsan sevgilisiyle bile bu kadar içten sevişemez o istek arzu Başlıkta da belirttiğim gibi : Hayalden Ötesi Tam Bir Profesyonel Daha Üstü Yok Yok Yok
Not: Afrodit Yaşattığın inanılmaz akşam için sana çok teşekkür ederim Yoğunluktan dolayı Geç referans yazdığım için üzgünüm ama özen göstererek yazmak istemedim çünkü sen herşeyin en güzeline layıksın Tekrar görüşmek dileğiyle Hoşçakal
Not: Afrodit Yaşattığın inanılmaz akşam için sana çok teşekkür ederim Yoğunluktan dolayı Geç referans yazdığım için üzgünüm ama özen göstererek yazmak istemedim çünkü sen herşeyin en güzeline layıksın Tekrar görüşmek dileğiyle Hoşçakal