Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumsuz Görüşme Hayal kırıklığı

eylemacar

0
Normal Üye
8 Ara 2016
1
0
Cinsiyetiniz nedir?
Forumda görünce yazmak istedim. Oda teyidi yapıp gelmeyen hatun.
Herkesin acil işi çıkabilir ama sonrasında bir özür yada açıklama yaparsınız değil mi?

Tombik Çevrimdışı

Tombik

0
4 Şub 2019
447
787
Cinsiyetiniz nedir?
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Geçmiş olsun. Ne dıyeyım yazık olmuş zamanınıza planınız programınıza

selamo Çevrimdışı

selamo

0
5 Tem 2012
116
69
Cinsiyetiniz nedir?
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Geçmiş olsun

5efik Çevrimdışı

5efik

0
6 May 2018
95
133
Cinsiyetiniz nedir?
Herkesin acil işi çıkabilir ama sonrasında bir özür yada açıklama yaparsınız değil mi?

Kanıtlarınız duruyorsa bununla ilgili, yönetiminle paylaşmanız ileride de yaşanabilecek mağduriyetlerin önüne geçebilir. Geçmiş olsun...

1 Eki 2020
416
369
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Arkadaşlar olumsuz görüşmelerin altına yazışmalar vs atılırsa ben daha net ve somut kanıtlar olacağına inanıyorum çünkü bu şekilde çoğu havada kalıyor.

İlkay Kara Çevrimdışı
27 Tem 2021
143
163
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Geçmiş olsun olayı daha net açıklarsanız daha iyi olacaktır

PARTNER ASLI Çevrimdışı
13 Nis 2021
100
188
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Sizi tanıyamadım. Kendinizi hatırlatır mısınız. Böyle bir randevu bahsi geçmemiştir çünkü. Bunu burda ispatlamanızı rica ediyorum. @Joker @Deadpool

Dominant

0
Normal Üye
24 Ocak 2017
4
17
Cinsiyetiniz nedir?
Maalesef oluyor böyle şeyler, fazla takılmayıp yeni sulara yelken açmak lazım. Zamanında odamıza kadar gelip, parayı peşin alıp, arabasından sigarasını almaya diye çıkıp, kaçanları da gördük...

s_nassen Çevrimdışı
26 Tem 2017
1,054
1,232
Kadın ispatla diyor, ispatlasana. Öyle çamur at izi kalsın olmaz. Ara sıra adam olmak lazım. Aslı hanım bu forumun en nitelikli kadınlarından biridir, kimseye bilerek yanlış yapmaz. İtirazı olan bana gelsin. Kralıyla tartışırım...

Moderatör tarafında düzenlendi:
chatlag35 Çevrimdışı
15 Ocak 2011
74
50
Cinsiyetiniz nedir?
geçmiş olsun partner arkadas gelmeyecekse bunu belırtmesı lazım tabı sonucta kımse kımseyı zorlamıyor dimi

chatlag35 Çevrimdışı
15 Ocak 2011
74
50
Cinsiyetiniz nedir?
Partner arkadaş yukarıda konuyu açan kişiye sizi tanımıyorum diyor. Öyleyse siz neyi zorluyorsunuz?

Yaklasımınız tuhaf işin açıkcası ben yasanmıslık varsa dıye bır onerıde bulundum tabı mesajdan ne anlamak ıstedıgınız bakış açınıza bağlı. Ki diğer bakış açsıda şöyledir. Konuyu açan arkadaşta tanıdıgı ıcın acmıs sanırım. Neyse bu aralar herkes ayrı bir gergin bunuda dış mihraklar yapıyor sanırım. İyi akşamlar

s_nassen Çevrimdışı
26 Tem 2017
1,054
1,232
Yaklasımınız tuhaf işin açıkcası ben yasanmıslık varsa dıye bır onerıde bulundum tabı mesajdan ne anlamak ıstedıgınız bakış açınıza bağlı. Ki diğer bakış açsıda şöyledir. Konuyu açan arkadaşta tanıdıgı ıcın acmıs sanırım. Neyse bu aralar herkes ayrı bir gergin bunuda dış mihraklar yapıyor sanırım. İyi akşamlar
O zaman konuyu açan arkadaş çıksın cevap versin. Aslı hanım ısrarla ispatlasın diyor. Bende bir soru sordum. Senin neyi savunduğunu anlayamadım hala?

chatlag35 Çevrimdışı
15 Ocak 2011
74
50
Cinsiyetiniz nedir?
O zaman konuyu açan arkadaş çıksın cevap versin. Aslı hanım ısrarla ispatlasın diyor. Bende bir soru sordum. Senin neyi savunduğunu anlayamadım hala?

Anlıyorum sizi . Ah ah hep dış güçler . . . :)
Ha savunma konusuna gelince kimseyi savunmuyorum keza avukat değilim çünkü . Savunduğum tek şey savaşma seviş ilkesidir.
Neyse azizim naçizane tafsiyem zor zamanlardan geçiyoruz bu kadar gergin olman sağlığa zararlı yani en iyi ihtimalle baş ağrısı yapar.
SEvişinnnn stres kalmaz.

s_nassen Çevrimdışı
26 Tem 2017
1,054
1,232
Anlıyorum sizi . Ah ah hep dış güçler . . . :)
Ha savunma konusuna gelince kimseyi savunmuyorum keza avukat değilim çünkü . Savunduğum tek şey savaşma seviş ilkesidir.
Neyse azizim naçizane tafsiyem zor zamanlardan geçiyoruz bu kadar gergin olman sağlığa zararlı yani en iyi ihtimalle baş ağrısı yapar.
SEvişinnnn stres kalmaz.
Anladım, sen kendine eğlence arıyorsun kardeşim. O zaman git dış güçlerin bahçesinde oyna sen. :) Boş işlere harcayacak vaktim yok benim...

sungate Çevrimdışı
10 Ağu 2012
232
159
Anladım, sen kendine eğlence arıyorsun kardeşim. O zaman git dış güçlerin bahçesinde oyna sen. :) Boş işlere harcayacak vaktim yok benim...
Eğlence arıyorsun demişsin, ergen çocuk gibi mesaj atan sensin. Konuyu açan kanıtlayamazsa konu çözülür zaten sendeki bu heyecan niye? :)

Kaldı ki konuyu açan üye en son ne zaman foruma girmiş? Aslı Hanım mesajı ne zaman atmış?

s_nassen Çevrimdışı
26 Tem 2017
1,054
1,232
Eğlence arıyorsun demişsin, ergen çocuk gibi mesaj atan sensin. Konuyu açan kanıtlayamazsa konu çözülür zaten sendeki bu heyecan niye? :)

Kaldı ki konuyu açan üye en son ne zaman foruma girmiş? Aslı Hanım mesajı ne zaman atmış?
Senin benimle problemin ne arkadaşım? Niçin sürekli benim üzerime oynuyorsun ve üstüne vazife olmayan her konuya niçin müdahil oluyorsun? Açık söyle bilelim ona göre vaziyet alalım...

chatlag35 Çevrimdışı
15 Ocak 2011
74
50
Cinsiyetiniz nedir?

Bahçeleride mi varmış gerçekten mi ? :) Boş işlere vakit harcamayın keza burdaki herkes yaradılıştan gelen sevişme iç güdüsünün peşinde yani mesele pek boş değil aslında ; Lakin siz gerçekten vakit kaybısınız.Forumda bulunan diğer bir arkadasta daha oncesinde de ve sımdı de fark etmıs sanırım Kendınızı cok onemsiyorsunuz sanırım ama anladıgım kadarıuyla bır yanılgı ıcerısındesınız bılın ıstedım. Hayat işte . . . . Lütfen cevap yazmayın artık sevişin azizim sevişin. Ha birde sakin olun bu kısım önemli.

s_nassen Çevrimdışı
26 Tem 2017
1,054
1,232
Bahçeleride mi varmış gerçekten mi ? :) Boş işlere vakit harcamayın keza burdaki herkes yaradılıştan gelen sevişme iç güdüsünün peşinde yani mesele pek boş değil aslında ; Lakin siz gerçekten vakit kaybısınız.Forumda bulunan diğer bir arkadasta daha oncesinde de ve sımdı de fark etmıs sanırım Kendınızı cok onemsiyorsunuz sanırım ama anladıgım kadarıuyla bır yanılgı ıcerısındesınız bılın ıstedım. Hayat işte . . . . Lütfen cevap yazmayın artık sevişin azizim sevişin. Ha birde sakin olun bu kısım önemli.
Tamam çhatlag :ROFLMAO:

28 May 2021
117
87
47
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
bir partnerle iletişime geçer görüşürüz. bu süreçte muhakkak ki aksaklıklar olabilir. mesela ilk kez iletişime geçeceğiniz birinden cevap alamayabilirsiniz sonra tekrar denersiniz başarılı olur ya da olamazsınız. görüşme ayarladınız diyelim gidersiniz fiziği kafanızdaki gibi değildir, hadi fiziğini beğendiniz diyelim elektriğiniz uymaz keyif alamazsınız. vs. vs. Tüm bunlar çok olağan şeylerdir. Zaten bu forum tüm bu aşamalarda olası sıkıntıları azaltmak için tecrübelerin paylaşılmasına aracılık etmek için vardır. mazeretsiz bir şekilde randevuya gitmeyip sonra iletişimi kesmek kadın ya da erkek için karakter meselesidir. Aslı Hanımla defalarca görüşmüş biri olarak Aslı Hanım'ın asla böyle bir karakterde birisi olduğunu düşünmüyorum. Ben her seferinde kendisinden çok memnun kaldım. ya isimde bir karışıklık oldu ya da yalan yanlış bir referans.

bona_fides

Normal Üye
13 Ocak 2022
45
101
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Partnerler tarafından ekilme ile ilgili olumsuz referanslarda zaman zaman sudan diye niteleyebileceğimiz mazeretler belirtildiğini görüyoruz. İyi niyet derecenize ve tarafların beyanlarındaki detaylara göre ikna oluyor ya da olmuyorsunuz. Buradaki olumsuz referansta iddiayı destekler bir ayrıntı ilk başta verilmediği gibi partner tarafından adminler de etiketlenerek yapılan ispat davetine halen yanıt verilmemiş. Hal böyle olunca bu iddia yersiz ve haksız bir nitelik taşımaya başlıyor. Mevcut iddia itibariyle bırakın ekilmeye dair bir emareyi partner kişinin dahi doğru kişi olup olmadığı şüpheli hale geliyor.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar