Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Harika SHAKİRA

Dalgic34 Çevrimdışı
21 Ara 2021
84
151
52
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Uzun zamandır görüşmek istiyordum malum biraz lokasyon olarak uzakta kaldığı için denk düşmemişti harika bir insan bir kadından öte her şeyden önce insancıl biri paylaşım yaptığı fotoğraflardan daha güzel daha fit ya ne söylesem az yani açıkçası iletişim desen sağlam konuşkan boş konuşmayan birisi ben 3 saat için gitmiştim ikinciyi yapmaya zaman kalmıyordu az kalsın😊 bu konudaki anlayış için de ayriyeten teşekkür ederim ben hiçbir zaman gittiğim bir yerde ikrammış icecekmis o tarz şeylere takılı kalan birisi değilim 50 defa sordu ne yapayım ne içersin ne ikram edeyim sonunda yeter dedim😊 sen yetersin başka bir şeye ihtiyaç yok insan olarak böyle arkadaşlar görünce tabii ki hoşuna gidiyor normal misafirinmiş gibi seni ağırlıyor müşteri hissiyati vermiyor bu çok önemli bir şey tabii ki belki benim iletişimiminde ona göstermiş olduğum saygının da faktörü vardır ama bunun anlaşılmasida ayri bir keyif
Sonuç olarak mükemmel bir kadın mükemmel bir vücut mükemmel bir iletişim umarım geleceginle alakali bahsetmiş olduğun hedeflere en kısa zamanda ulaşırsın bunu canı gönülden diliyorum çünkü bu evrenin senin gibi güzel düşünen kadınlara ihtiyacı var
Kal sağlıcakla sevgiler💕💕💕

Pasa37 Çevrimdışı

Pasa37

0
28 Kas 2018
1,449
1,471
Cinsiyetiniz nedir?
Güzel ve açıklayıcı bir referans olmuş size ve kendisine teşekkürler. @shakira yı tanıyanlar değerini bilir. İnsan olarak gerçekten çok değerli, saygılı ve bilgili bir kişiliğe sahip.

shakira Çevrimdışı
28 Kas 2023
235
337
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Uzun zamandır görüşmek istiyordum malum biraz lokasyon olarak uzakta kaldığı için denk düşmemişti harika bir insan bir kadından öte her şeyden önce insancıl biri paylaşım yaptığı fotoğraflardan daha güzel daha fit ya ne söylesem az yani açıkçası iletişim desen sağlam konuşkan boş konuşmayan birisi ben 3 saat için gitmiştim ikinciyi yapmaya zaman kalmıyordu az kalsın😊 bu konudaki anlayış için de ayriyeten teşekkür ederim ben hiçbir zaman gittiğim bir yerde ikrammış icecekmis o tarz şeylere takılı kalan birisi değilim 50 defa sordu ne yapayım ne içersin ne ikram edeyim sonunda yeter dedim😊 sen yetersin başka bir şeye ihtiyaç yok insan olarak böyle arkadaşlar görünce tabii ki hoşuna gidiyor normal misafirinmiş gibi seni ağırlıyor müşteri hissiyati vermiyor bu çok önemli bir şey tabii ki belki benim iletişimiminde ona göstermiş olduğum saygının da faktörü vardır ama bunun anlaşılmasida ayri bir keyif
Sonuç olarak mükemmel bir kadın mükemmel bir vücut mükemmel bir iletişim umarım geleceginle alakali bahsetmiş olduğun hedeflere en kısa zamanda ulaşırsın bunu canı gönülden diliyorum çünkü bu evrenin senin gibi güzel düşünen kadınlara ihtiyacı var
Değerli referans için teşekkür ediyorum 🫶💋 güzel günlerde bir daha görüşmek dileğiyle…

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
15,807
13,226
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşım için teşekkürler

20 Mar 2022
276
160
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylasım için tesekkürler

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,704
11,511
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için yaşayana yaşatana teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar