- 16 Haz 2026
- 55
- 50
- 39
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Merhabalar sevgili forumdaş arkadaşlar . Herhangi bir refaransım olmadan forum güvencesi ile tanışmış olduğum Tuğçe hanım ile mükemmel bir buluşma sağlandı. İlteşimi çok güçlü olan Tuğçe hanım ile günler öncesinden planlar yapıldı programlar en ince detayına göre görüşüldü ve o gün tatlı bir heycan ile beklendi. Beni en çok etkileyen bulunduğum ile o kadar mesafeyi göze alarak kabul etmiş olmasıydı. Düşünün 10 saatlik bir otobüs yolculuğunu hiç tanımadığı bir insan için fedakarca kabul edip gelmesi beni çok onurlandırmıştı. Bende bu fedakarlığı karşısında onu çok iyi misafir edebilmek için elimden gelen herşeyi yapmaya çalıştım. Umarım oda çok memnun kalmıştır. Tuğçe hanım o kadar naif ve güzel bir hanımefendi ki program detaylarını görüşürken gereksiz hiç birşeye müsade etmemesi . Empati kurması beni etkileyen ikinci nedenlerden biri de bu olmuştu. Beklenen gün gelmiş ti ve o ilk karşılaşma . Mükemmel ötesi fotoğraflar dan öte güzel leri güzeli bir hanımefendi ile tanışmanı verdiği mutluluk ile gerçek bir GFE tadında sanki yıllardır tanışıyormuş gibi sohbet muhabbetin eşliğinde zaman akmaya başlamış oldu.
Kendisine olan öz güveni fiziği hal ve hareketleri sempatik bi o kadar hafifi utangaç hali gerçekten kelimeler ile tarifi yapılamaz yaşanması gerekir. Kişisel bakım olsun . Her seans arasın giymiş olduğu kostümler insanı git gide başından almaya yetiyor. Partnerleri için bir kaç gün önceden özel hazırlık yapması, kişisel bakımı , kokusu helede kullanmış olduğu o güzel kokular gerçekten insanı baştan çıkartıyor. Diğer konuya gelecek olursak anlatılmaz yaşanır yani ne kelime tarifi var ne hayel etme durumunuz var mükemmelin ötesinde süper süper süper. Bu konuya çok değinmek istemiyorum özelimde kalsın amma gerçekten tarifi yok sanki o başka bir çıkıyor içinden ve ………..
Tuğçe hanım ile ilk görüşmemizin bu kadar olumlu geçmesi ben çok mutlu etti inşallah oda memnun kalmıştır.
Sevgili forumdaşlarım belki biraz fazla yazdım lakin ne kelime yeter anlatmaya nede nefes tadıp görülmek lazım .
Kendisine olan öz güveni fiziği hal ve hareketleri sempatik bi o kadar hafifi utangaç hali gerçekten kelimeler ile tarifi yapılamaz yaşanması gerekir. Kişisel bakım olsun . Her seans arasın giymiş olduğu kostümler insanı git gide başından almaya yetiyor. Partnerleri için bir kaç gün önceden özel hazırlık yapması, kişisel bakımı , kokusu helede kullanmış olduğu o güzel kokular gerçekten insanı baştan çıkartıyor. Diğer konuya gelecek olursak anlatılmaz yaşanır yani ne kelime tarifi var ne hayel etme durumunuz var mükemmelin ötesinde süper süper süper. Bu konuya çok değinmek istemiyorum özelimde kalsın amma gerçekten tarifi yok sanki o başka bir çıkıyor içinden ve ………..
Tuğçe hanım ile ilk görüşmemizin bu kadar olumlu geçmesi ben çok mutlu etti inşallah oda memnun kalmıştır.
Sevgili forumdaşlarım belki biraz fazla yazdım lakin ne kelime yeter anlatmaya nede nefes tadıp görülmek lazım .