- 21 Tem 2019
- 133
- 367
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Mana yla tanışma diyebilirim geçen haftalarda olan geç kalınmış bir yazı kendisine teşekkür ederim
sitede bakinirken birden dikkatimi çekmişti ozaman lar siteden uzak mesajlara aramalara geri dönmüyordu rahatsızdi sanirim resimleri tanıtım yazısı, referans lar dikkatimi çekmişti tanışmaliyim diyorum tabi ama tanışmak geç oldu ama güç olmadı resimlerdeki gibi bi hatun fazlası var eksiği yok randevulastik evine doğru yola çıktım giderken eskiden oturduğum yerleride gezmeyi ihmal etmedim etiler güzel semt Mana da orda ayrı güzel bir renk.. zarif, alımlı, bir bayan kendisi tanışma konuşma faslı derken baya Bi konuşmaya daldık çayımı yudumlarken göz ucuyla kendisini suzuyorum vücut hatları çok güzel konuşurken hamlemi yapıp güzel dudaklarıyla ilk buluşmayı yaptım koltukta kısa Bi on sevişmeden sonra yatak odasına geçtik kendisi yatakta kıvrak bi hatun sizden hoşlanırsa o gün mutluluğunuz garanti vücudu uyum içinde göğüsler bel kalçalar hepsi orantılı sevdiği pozisyon olmasına rağmen başka değişik şeyler daha denedik planlanan dan kısa vakit geçirdik (Benim yüzümden) güzeldi tadı damağımda kaldi derken bu aralar yine dişiyle ilgili rahatsızlığı çıkınca tekrar görüşmesini yapamadık geçmiş olsun tekrardan güzel anıları tekrarlamak dileğiyle kendine çok iyi bak