Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Halil Gemici ⚓ Mana Akay 🌊🌊🚢

Halil gemici Çevrimdışı

Halil gemici

Zaman kıymetli, akıllıca heba et...
21 Tem 2019
133
367
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Mana yla tanışma diyebilirim geçen haftalarda olan geç kalınmış bir yazı kendisine teşekkür ederim 😘 sitede bakinirken birden dikkatimi çekmişti ozaman lar siteden uzak mesajlara aramalara geri dönmüyordu rahatsızdi sanirim resimleri tanıtım yazısı, referans lar dikkatimi çekmişti tanışmaliyim diyorum tabi ama tanışmak geç oldu ama güç olmadı resimlerdeki gibi bi hatun fazlası var eksiği yok randevulastik evine doğru yola çıktım giderken eskiden oturduğum yerleride gezmeyi ihmal etmedim etiler güzel semt Mana da orda ayrı güzel bir renk.. zarif, alımlı, bir bayan kendisi tanışma konuşma faslı derken baya Bi konuşmaya daldık çayımı yudumlarken göz ucuyla kendisini suzuyorum vücut hatları çok güzel konuşurken hamlemi yapıp güzel dudaklarıyla ilk buluşmayı yaptım koltukta kısa Bi on sevişmeden sonra yatak odasına geçtik kendisi yatakta kıvrak bi hatun sizden hoşlanırsa o gün mutluluğunuz garanti vücudu uyum içinde göğüsler bel kalçalar hepsi orantılı sevdiği pozisyon olmasına rağmen başka değişik şeyler daha denedik planlanan dan kısa vakit geçirdik (Benim yüzümden) güzeldi tadı damağımda kaldi derken bu aralar yine dişiyle ilgili rahatsızlığı çıkınca tekrar görüşmesini yapamadık geçmiş olsun tekrardan güzel anıları tekrarlamak dileğiyle kendine çok iyi bak 😘😘😘😍

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,556
10,727
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Detaylı paylaşım için teşekkürler...

nedstark Çevrimdışı
24 Eki 2019
94
102
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Mana benimde dikkatimi çekiyor uygun bir zamanda aramayı düşünüyorum, paylaşım için teşekkür ederim.

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
15,763
13,186
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşımınız için teşekürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar