Egones
Normal Üye
- 28 Ağu 2023
- 14
- 62
- 26
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Simay hanımla 2 saatlik bir görüşme için hızlıca mesajlaştık hızlıca görüşme saatini belirledik ve koyuldum yola adrese gittiğimde kapıya çıkarken ilk kez tanışacağım diye biraz heyecanlıydım ama kapıyı açtıktan sonra daha da heyecanlandım kalp atışlarım hızlanmıştı nasıl hızlanmasınki fotoğraflardan daha güzel bir hanımefendi kendisi bir o kadar naif sıcakkanlı evi hijyen konusunda 10/10 kendisinin güzelliğini anlatmaya gerek yok gidince anlayacaksınız bu zamana kadar yaptığım en güzel görüşmelerden biriydi oturduk sohbet ederken ben üstümü değiştirip geleyim dedi ve kapının ordan bir afet bana gel gel yapıyordu dayanmak ne mümkün her seans sonrası kıyafet değiştirmesi partnerine önem göstermesi takdire şayan uzatmak istedim tabiki zamanımız olmadığı için bu seferlik uzatamadım bu kadar kısa bir program yetmezmiş demekki birdahakine uzun bir program ayarlamam lazım kendisine teşekkür ederim birdahaki buluşmamızı iple çekiyor olacağım bir dahaki buluşmamıza kadar kendine iyi bak aşk kadın bana normalde bu kadar uzun referans yazmıyorum ama bu güzel insan bunu başardı herşey için teşekkürler Simaycım
@Simay