Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Güzel ve çekici kadın Aslı Meriç:)

scotfield

0
Normal Üye
1 Haz 2019
10
50
Cinsiyetiniz nedir?
Kendisiyle kaç kere görüştük sayamadım, bu kadar görüşmeden sonra yazmamak haksızlık olur düşüncesiyle kısa ve öz şekilde deneyimlerimi paylaşmak istedim. Öncelikle Aslı hanım çok iyi kalpli ve cana yakın biri olmakla beraber hoş sohbet bir hanımefendi.Kendisiyle her konuda sohbet edebilirsiniz,kendisini yetiştirmiş,kültürlü ve kaliteli bir kadın. Evinin konumu oldukça merkezi, ulaşımı çok kolay ve güvenilir. Bütün görüşmelerimizde beni, kapıda her zaman güler yüzü ve şık elbiseleriyle karşılamıştır. Yatak kısmında çok özele girmemekle birlikte kendisi sevişmekten oldukça zevk almakta ve vücut hatları (özellikle göğüsleri) bence harikulade.Hiçbir görüşmemde memnuniyetsizlik yaşamadım.
Özetle iyi ki Aslı hanım var:), iyi ki kendisiyle tanışmışız:)Kendisi benim için değerlidir,umuyorum ki çok kez daha görüşeceğiz....

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,562
10,735
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Kısa ama açıklayıcı paylaşım için teşekkürler (y) Avrupa yakası komşum @Aslı Meriç e de selamlar :giggle:

Aslı Meriç Çevrimdışı
30 May 2011
968
835
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Kendisiyle kaç kere görüştük sayamadım, bu kadar görüşmeden sonra yazmamak haksızlık olur düşüncesiyle kısa ve öz şekilde deneyimlerimi paylaşmak istedim. Öncelikle Aslı hanım çok iyi kalpli ve cana yakın biri olmakla beraber hoş sohbet bir hanımefendi.Kendisiyle her konuda sohbet edebilirsiniz,kendisini yetiştirmiş,kültürlü ve kaliteli bir kadın. Evinin konumu oldukça merkezi, ulaşımı çok kolay ve güvenilir. Bütün görüşmelerimizde beni, kapıda her zaman güler yüzü ve şık elbiseleriyle karşılamıştır. Yatak kısmında çok özele girmemekle birlikte kendisi sevişmekten oldukça zevk almakta ve vücut hatları (özellikle göğüsleri) bence harikulade.Hiçbir görüşmemde memnuniyetsizlik yaşamadım.
Özetle iyi ki Aslı hanım var:), iyi ki kendisiyle tanışmışız:)Kendisi benim için değerlidir,umuyorum ki çok kez daha görüşeceğiz....
her zaman bekliyorum:))

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar