Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Gülnurla tanışma

mert33

Normal Üye
15 Ocak 2025
18
41
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Selamlar
Gülnur hanımla
2 hafta önce Daniellanın evinde tanıştım evde olduğundan haberim yoktu, w.. Ta paylaşimları varmış ama tabi kayıtlı olmadıkları için görmemiştim. O zaman Daniella için gitmiştim o ayrı ama aklım onda kalmıştı, hemen 1 gün sonra başka bir güzel olan senanın evinde görüşme ayarladım.
Kendisi ilanda belirttiği gibi hafif balıketli bir güzel.
Özel anlara gelirsek bence güzel oral yapıyor, istekli sevişiyor ve istenilen pozisyonlara geliyor
Çok istekliydi ve heyecanlı güzel bir özel anlar yaşadım onunda keyif aldım gülnurunda keyif aldığını düşünüyorum
Konum olarak metro ile rahat ulaşım sağlanır yeni yerine.
Teşekkürler @Gülnur 💐

19 Eyl 2026
3
31
Selamlar
Gülnur hanımla
2 hafta önce Daniellanın evinde tanıştım evde olduğundan haberim yoktu, w.. Ta paylaşimları varmış ama tabi kayıtlı olmadıkları için görmemiştim. O zaman Daniella için gitmiştim o ayrı ama aklım onda kalmıştı, hemen 1 gün sonra başka bir güzel olan senanın evinde görüşme ayarladım.
Kendisi ilanda belirttiği gibi hafif balıketli bir güzel.
Özel anlara gelirsek bence güzel oral yapıyor, istekli sevişiyor ve istenilen pozisyonlara geliyor
Çok istekliydi ve heyecanlı güzel bir özel anlar yaşadım onunda keyif aldım gülnurunda keyif aldığını düşünüyorum
Konum olarak metro ile rahat ulaşım sağlanır yeni yerine.
Teşekkürler @Gülnur 💐
Canim yorumun için teşekkürler ilk yorumun olumlu gelmesi sevindirdi beni 🥰🥰 en kısa sürede kendi yerime de beklerim tekrar görüşmek üzere 💋 💋 💋

gutihaz35

Normal Üye
26 Ağu 2021
37
46
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
servislerinde oral sex kondomlu olarak belirtmiş. Size kondomlu mu kondomsuz mu oral sex yaptı .

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar