Çevrimdışı Hani1 24 Ağu 2020 87 50 35 Cinsiyetiniz nedir? Bay 30 Ara 2021 #1 Incilay hanım ile 4 saatlik bi görüşme yaptık. Bu görüşme için 14 saat yol çektim ancak değdi kendisi çok güzel, kibar,naif bi insan. Gerçekten unutamayacağım bi gün yaşadım. Teşekkür ederim
Incilay hanım ile 4 saatlik bi görüşme yaptık. Bu görüşme için 14 saat yol çektim ancak değdi kendisi çok güzel, kibar,naif bi insan. Gerçekten unutamayacağım bi gün yaşadım. Teşekkür ederim
Çevrimdışı GÜNEŞ1975 İyi Forumlar ... 22 Ağu 2021 2,728 3,094 Cinsiyetiniz nedir? Bay 31 Ara 2021 #4 Hani1' Alıntı: Incilay hanım ile 4 saatlik bi görüşme yaptık. Bu görüşme için 14 saat yol çektim ancak değdi kendisi çok güzel, kibar,naif bi insan. Gerçekten unutamayacağım bi gün yaşadım. Teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... Paylaşım için teşekkürler.... 14 saat yolda, 3 günlük yollar da çekilir İncilay hanım için....
Hani1' Alıntı: Incilay hanım ile 4 saatlik bi görüşme yaptık. Bu görüşme için 14 saat yol çektim ancak değdi kendisi çok güzel, kibar,naif bi insan. Gerçekten unutamayacağım bi gün yaşadım. Teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... Paylaşım için teşekkürler.... 14 saat yolda, 3 günlük yollar da çekilir İncilay hanım için....
Çevrimdışı İNCİLAY 23 May 2021 1,018 2,867 17 Ocak 2022 #6 Hani1' Alıntı: Incilay hanım ile 4 saatlik bi görüşme yaptık. Bu görüşme için 14 saat yol çektim ancak değdi kendisi çok güzel, kibar,naif bi insan. Gerçekten unutamayacağım bi gün yaşadım. Teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... Bitanem benim içinde çok güzel bir gün oldu onca yolu benim için geldin iyiki geldin ve tanıştık kendine iyi bak seni çok öpüyorum
Hani1' Alıntı: Incilay hanım ile 4 saatlik bi görüşme yaptık. Bu görüşme için 14 saat yol çektim ancak değdi kendisi çok güzel, kibar,naif bi insan. Gerçekten unutamayacağım bi gün yaşadım. Teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... Bitanem benim içinde çok güzel bir gün oldu onca yolu benim için geldin iyiki geldin ve tanıştık kendine iyi bak seni çok öpüyorum
Çevrimdışı Tombik 0 4 Şub 2019 453 844 Cinsiyetiniz nedir? 17 Ocak 2022 #8 Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın. Hani1' Alıntı: Incilay hanım ile 4 saatlik bi görüşme yaptık. Bu görüşme için 14 saat yol çektim ancak değdi kendisi çok güzel, kibar,naif bi insan. Gerçekten unutamayacağım bi gün yaşadım. Teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... İNCİLAY' Alıntı: Bitanem benim içinde çok güzel bir gün oldu onca yolu benim için geldin iyiki geldin ve tanıştık kendine iyi bak seni çok öpüyorum Genişletmek için tıkla ... Ben bir hanıma 14 saat yol çekerek gelen adama saygı duyarım. 4 saat de görüşme, ben olsam 400 satır yazardım ama yıne de paylaşıma tesekkur ederiz
Hani1' Alıntı: Incilay hanım ile 4 saatlik bi görüşme yaptık. Bu görüşme için 14 saat yol çektim ancak değdi kendisi çok güzel, kibar,naif bi insan. Gerçekten unutamayacağım bi gün yaşadım. Teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... İNCİLAY' Alıntı: Bitanem benim içinde çok güzel bir gün oldu onca yolu benim için geldin iyiki geldin ve tanıştık kendine iyi bak seni çok öpüyorum Genişletmek için tıkla ... Ben bir hanıma 14 saat yol çekerek gelen adama saygı duyarım. 4 saat de görüşme, ben olsam 400 satır yazardım ama yıne de paylaşıma tesekkur ederiz
Çevrimdışı HopeSt Normal Üye 10 Ocak 2022 39 40 37 Cinsiyetiniz nedir? Bay 17 Ocak 2022 #9 14 saat yol, vay canına
Çevrimdışı Tombik 0 4 Şub 2019 453 844 Cinsiyetiniz nedir? 17 Ocak 2022 #10 Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın. HopeSt' Alıntı: 14 saat yol, vay canına Genişletmek için tıkla ... Adam olaya ruhunu inancını koymuş. Kader gayrete aşıktır
HopeSt' Alıntı: 14 saat yol, vay canına Genişletmek için tıkla ... Adam olaya ruhunu inancını koymuş. Kader gayrete aşıktır
Çevrimdışı İNCİLAY 23 May 2021 1,018 2,867 3 Mar 2026 #11 caan' Alıntı: Paylaşım için teşekkürler Genişletmek için tıkla ...