- 17 Mar 2020
- 692
- 1,524
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Sevgili Dostlar
Sabah ofiste, “onu üçüncü çeyrekte yapalım, bunu ajandaya ekleyelim, berikini strateji toplantısına çıkartalım” derken dedim ki işlerin içine gömüldük kaldık, hayatı kaçırıyoruz, en iyisi hemen bir görüşme set edeyim
Sonra en iyisi bu mevzuları İmge ile masaya yatıralım dedim ve İmge den randevuyu kaptım 
Randevu vaktinin gelmesini sabırsızlıkla bekleyip, yola koyuldum. Kapı açılma anı ile müthiş güzellik ile karşılaşma gerçekleşti. İmge her zamanki güzelliği ile karşımda yavru bir ceylan gibi süzülüyordu
Koyu bir sohbete başladık, fakat kafa başka yerde olunca söylediklerine odaklanmak ne mümkün
Bir taraftan naif ayak hareketleri ile bel altı müdahaleye başlamıştı İmge. Ayakları ve elleri hep çok bakımlıdır, ayrıca bu uzuvlarını çok da iyi kullanır laf aramızda 
Tabi ben ciddiyeti bozmayayım diyorum ama dayanmak ne mümkün, o ince ayak hareketleri ile ateşi yakmıştı çoktan
Tatlı öpüşmeler, yakınlaşma çoktan başlamıştı bile. Hatun tatlı dilli olunca öpüşmelere de doyum olmuyor
Ama o memişler, doğal dolgun ele gelen memişler yok mu, avuçladıkça şehveti daha tırmandırıyor, öpmelere kıyamıyor insan
İmge de boş durur mu, hemen atağa geçip orala başlıyor ve o bakışları ile insanı kendinden geçiriyor
Elini ve dilini iyi kullanıyor, zevkin doruklarına doğru bir seyahate çıkarıyor adeta
Solo oralı resmen bir resital, uzun ince parmakları, bakımlı düzgün tırnakları, dolgun dudakları ve insanın içini eriten bakışları ile şehveti katlıyor
Fakat artık o güzel vücudun tadına bakma zamanı geldi, ahhh o sım sıkı oraya girme anı mühtiş
Girdikçe İmge de açılıyor ve hünerlerini göstermeye devam ediyor, hatun adeta seks için yaratılmış
O vucudun sıkılığı insanı çıldırtıyor. İmge nin tatlı çığlıkları ise hala kulağımda çınlıyor 
İmgecim bu güzel anları bana yaşattığın için sana çok çok teşekkür ederim. İnsan hayatında unutulmaz anlardan birini daha sayende yaşamış oldum

Sabah ofiste, “onu üçüncü çeyrekte yapalım, bunu ajandaya ekleyelim, berikini strateji toplantısına çıkartalım” derken dedim ki işlerin içine gömüldük kaldık, hayatı kaçırıyoruz, en iyisi hemen bir görüşme set edeyim
Randevu vaktinin gelmesini sabırsızlıkla bekleyip, yola koyuldum. Kapı açılma anı ile müthiş güzellik ile karşılaşma gerçekleşti. İmge her zamanki güzelliği ile karşımda yavru bir ceylan gibi süzülüyordu
Koyu bir sohbete başladık, fakat kafa başka yerde olunca söylediklerine odaklanmak ne mümkün
Tabi ben ciddiyeti bozmayayım diyorum ama dayanmak ne mümkün, o ince ayak hareketleri ile ateşi yakmıştı çoktan
İmgecim bu güzel anları bana yaşattığın için sana çok çok teşekkür ederim. İnsan hayatında unutulmaz anlardan birini daha sayende yaşamış oldum