Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Gecikmiş referans

fasulye

0
Normal Üye
29 Kas 2016
25
98
Cinsiyetiniz nedir?
@Eda Brunette ile 10 15 gün kadar önce 2.kez görüştüm. Ümraniye taraflarında otopark problemi olmayan bir daire kendisine 3 saatliğine misafir oldum. Artık 2. görümenin verdiği rahatlık mı dersiniz, yoksa yakalanan uyum mu dersiniz bilemiyorum ama kendisinden gerçekten çok memnun kaldım. Sınırları çerçevesinde hiç mırın kırın etmeyen tamamiyle sizi mutlu etmeye odaklı, ilgiyi sürekli üzerinizde tutan dört dörtlük, dolu dolu bir ziyaretti.
Uzun zaman önce verdiğim ilk görüşmeden yorum yapmama kararının kurbanı olan bir güzellik. Beni nasıl hatırlarsın?
Sanırım görüşmeleri ekenler için ”Whatsapp profil resmini değiştir” demiştin.
Bilmem hatırladın mı? Görüşmek üzere…

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,704
11,511
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Kendisini hatırlatma yöntemi ilginç olan
Paylaşım için yaşayana yaşatana teşekkürler ..
@Eda Brunette 🔥🔥🔥

Eda Brunette Çevrimdışı
3 Ağu 2025
1,172
3,961
@Eda Brunette ile 10 15 gün kadar önce 2.kez görüştüm. Ümraniye taraflarında otopark problemi olmayan bir daire kendisine 3 saatliğine misafir oldum. Artık 2. görümenin verdiği rahatlık mı dersiniz, yoksa yakalanan uyum mu dersiniz bilemiyorum ama kendisinden gerçekten çok memnun kaldım. Sınırları çerçevesinde hiç mırın kırın etmeyen tamamiyle sizi mutlu etmeye odaklı, ilgiyi sürekli üzerinizde tutan dört dörtlük, dolu dolu bir ziyaretti.
Uzun zaman önce verdiğim ilk görüşmeden yorum yapmama kararının kurbanı olan bir güzellik. Beni nasıl hatırlarsın?
Sanırım görüşmeleri ekenler için ”Whatsapp profil resmini değiştir” demiştin.
Bilmem hatırladın mı? Görüşmek üzere…
Sevgili @fasulye değerli referansın için çok teşekkür ederim 🥰 yeniden görüşmek dileğiyle 😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar