Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Gecenin Keyifli Meltemi

• Konbuyu başlatan Yk43
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:54
Yk43 Çevrimdışı
12 Eki 2023
278
379
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese Merhaba;
2006 kıbrıs gece programlarından sonra yıllar sonra ilk defa Türk ve güzel bir bayan olan @TAKSİM MELTEM hanımla dün gece ,gecelik ve çok keyifli bir program gerçekleştirdik.
Kendisini daha önce 2 program yaparak tanımaya çalıştım ve ben de çok olumlu izler bırakmıştı.
Bu nedenle işte aradığım Kadın dedim ,böyle bir programa karar verdim.
Yüz güzelliği, balık etli oluşu ve insanı utandıran hizmet anlayışı.Evet Meltemin hizmetinde sınır yok ve ayrıca tam bir hanımefendi.
Öpüşmesini ve sevişmesini bilen kadın için gerisi teferruattan ibaret benim için.Kısacası ben haz aldım,anı yaşadım sohbetiyle eğlendim ve pozisyon çeşitliliğe ile doyuma ulaştım.Beraber uyurken sıcacık teniyle mest oldum.
Kendisine çok teşekkür ediyorum hem hizmetiyle hem misafirperverliğiyle hem de güvenilir bir bayan olmasıyla.

İlk forumdaki gecem iyi ki onunla olmuş.
Meltem Hanıma Sevgilerimle....

Ekli dosyalar

• IMG-20251225-WA0002.jpg
    IMG-20251225-WA0002.jpg
    114.2 KB · Görüntüleme: 195
  • IMG-20251225-WA0006.jpg
    IMG-20251225-WA0006.jpg
    122.8 KB · Görüntüleme: 191
TAKSİM MELTEM Çevrimdışı
11 Eyl 2023
750
3,316
Herkese Merhaba;
2006 kıbrıs gece programlarından sonra yıllar sonra ilk defa Türk ve güzel bir bayan olan @TAKSİM MELTEM hanımla dün gece ,gecelik ve çok keyifli bir program gerçekleştirdik.
Kendisini daha önce 2 program yaparak tanımaya çalıştım ve ben de çok olumlu izler bırakmıştı.
Bu nedenle işte aradığım Kadın dedim ,böyle bir programa karar verdim.
Yüz güzelliği, balık etli oluşu ve insanı utandıran hizmet anlayışı.Evet Meltemin hizmetinde sınır yok ve ayrıca tam bir hanımefendi.
Öpüşmesini ve sevişmesini bilen kadın için gerisi teferruattan ibaret benim için.Kısacası ben haz aldım,anı yaşadım sohbetiyle eğlendim ve pozisyon çeşitliliğe ile doyuma ulaştım.Beraber uyurken sıcacık teniyle mest oldum.
Kendisine çok teşekkür ediyorum hem hizmetiyle hem misafirperverliğiyle hem de güvenilir bir bayan olmasıyla.

İlk forumdaki gecem iyi ki onunla olmuş.
Meltem Hanıma Sevgilerimle....
Canım benim benim için de harika ve keyifli bir geceydi ❤️ paylaşım için ayrıca çok teşekkür ederim her zaman beklerim öpüyorum kocaman ❤️❤️❤️

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar