- 31 Ocak 2022
- 7
- 26
- 35
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Geçen hafta cuma gecesi bir mekan çıkışı alkol eğlenceden sonra ilerleyen saatlerde kendisine yazdım sağolsun beylikdüzünden şişliye kadar ki bir kaç konuda hazırlıksız olmama rağmen kırmadı çıktı geldi. Kendisi ile ikinci görüşmem oldu, bu sefer için 3 saatlik davet ettim. Kapı çaldı spor bi kıyafetle karşımda çok güzel görünüyordu. İstediğim iki kıyafeti da yanında getirmiş sağolsun, üstünü değişti yanıma oturdu. Cidden çok güzel kız, yüz güzelliği, saçları, vücudu, ten rengi, kokusu, hatları, dövmeleri, kendisine dair her detay ayrı ayrı güzel. Alkolün de verdiği etki ile direk konuya girdim yatakta öpmediğim tatmadığım yeri kalmadı, özellikle göğüslerinin tadını çıkardım, hatta bi ara 'al göğüslerimi götür senin olsun' dedi bana
ama cidden dayanılmaz güzellikteler, doğal dolgun aşırı keyifli. Uzun uzun oral yaptım kendisine orali de gayet tatmin edici, ilk seans misyoner ile zirvede tamamlandı, banyo sonrası istediğim ikinci kıyafeti giydi, bu sefer daha başka bi güzellik vardı yanımda, yine uzun uzun sevişme sonrası doggy ile finale ulaştırdı beni, doggy manzarası anlatılmaz yaşanır. Sürem dolduğunda 1 saat uzatma talep ettim sağolsun kırmadı yine kabul etti, ekstra 1 saat daha beni bulutların üzerinde gezdirdi sabahlamış olduk. Açıkçası o alkollü kafa ile beni bu kadar zirveye finale ulaştıracak çok az kadın varsa biri de Ceylindir net. Bana tahammül edip elinden gelenin fazlası ile beni mutlu ettiği için çok teşekkür ederim. Daha çok görüşeceğiz güzel kadın, güzel kal. Deneyimlemeyen geç kalmıştır, mutlaka tanışın derim, iyi günler