Predator
Normal Üye
- 2 Kas 2021
- 5
- 42
- 39
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Öncelikle herkese iyi forumlar. İş yoğunluğu sebebiyle yeni yazma fırsatım oldu simdiden özür. İmge ile Ağustos ayının sonunda 3 saatlik bir görüşmemiz oldu. Görüşmeye biraz geç kaldım bı kaç sebebten dolayi. Anlayışından dolayı kendisine ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Ataşehir'de ki yerine vardım kapıda beni bir mankenin karsiyalacagini biliyordum ama bu kadarını beklemiyordum. Vücut, güzellik, zerafet hepsi var kendisinde. Gelmeden önce masayı donatmış. Kendisiyle biraz tatlı hoş muhabbet birazda içkimizden yudumladiktan sonra odaya geçtik. Meşhur aynasının önün de showuna başladı pürüzsüz teni vücut yapısıyla beni benden almıştı. Resimlerde görüp ona dokunmak muhteşem birseydi. Yatakta tam bir dişi kaplana dönüştü
çok ateşli bir sevişme oldu. Size verdiği o haz anlatılmaz yaşanır. 1. Seansimiz bitip biraz soluklanip. Tekrardan 2. Seansla devam ettik. Sexy figürleriyle yine beni benden almıştı. Hala aklımda hatirladikca içim kıpır kıpır oluyor
kendisiyle güzel vakit geçirdikten sonra veda vakti geldi ayrılmak zor oldu ama yapacak bişey yok.
Kendisine yaşattığı haz ve güzellikler için teşekkür ediyorum. Umarım yakın zamanda tekrar görüşürüz.
Kendisine yaşattığı haz ve güzellikler için teşekkür ediyorum. Umarım yakın zamanda tekrar görüşürüz.